1 min čitanja

Nakon uspješnog prvog dijela Digitalne akademije, koji je pobudio velik interes među Labinjanima, uskoro slijedi i nastavak.

Svi oni koji žele unaprijediti svoj rad, karijeru, školovanje ili poslovanje tvrtke kroz digitalna znanja moći će to na naprednoj razini akademije. Digitalna akademija omogućava da nešto za što bi vam trebali mjeseci, naučite uz pomoć stručnjaka iz prakse kroz dva dana programa.

II. stupanj Digitalne akademije Labin održava se 29. i 30. studenog, a oba dana su u satnici 17:00-20:30h. Svi zainteresirani mogu se prijaviti besplatno preko linka.

Koncept akademije

Digitalna akademija daje uvod u digitalni svijet pa će tako polaznici iz širokog područja digitala dobiti znanja iz najvažnijih područja.

Sudionici će biti u prilici raditi na digitalnom projektu odnosno kroz praktične primjere savladati područja digitalnog marketinga, web dizajna, programiranja, cryptovaluta i NFT-a.

Osim stjecanja digitalnih vještina i izrade vlastitog projekta, sudionici na akademiji dobivaju uvid u strategije i alate koje mogu koristiti na svom poslu, digitalnoj karijeri, poduzetništvu ili freelancu.

Dojmovi sudionika

“Saznala sam jako puno toga i otkrila područja za koja nisam znala ni da postoje. Tako da je za mene bilo jako zanimljivo i korisno. Smatram edukaciju kao dobar početak za nekog tko se želi baviti digitalnim i svakako bih ju preporučila drugima.“ – dodala je Veronika Blašković, sudionica Digitalne akademije Labin.

Meni je bilo super iskustvo: motivirajuće, inspirirajuće. Nema se svugdje priliku čuti za takva iskustva, a posebno mi se od svih područja svidio grafički dizajn. Već sam se na preporuku predavača uključila u razne grupe i svakako ću se nastaviti educirati u ovom području. Željela bih i raditi u digitalnom svijetu. Svakako preporučujem drugima edukaciju”. – istaknula je Paula Čabrunić Cordova.

Način prijave

Prijaviti se možete besplatno putem prijavnog obrasca u nastavku: https://forms.gle/MDmLx3By7yU34Uvi8, a preporuka je da zbog velikog interesa i ograničenog mjesta učinite to što ranije. Nakon uspješne prijave biti ćete obaviješteni o detaljima i programu.

Više informacija

Novosti o akademiji pratite na facebook stranicama, a više informacija možete dobiti putem maila digital.akademija@gmail.com.