2 min čitanja

Nakon deset rasprodanih izdanja, nova sezona inspiracije 20. ožujka kreće iz Zagreba. Novo poglavlje Inspire Me konferencije donosi osvježeni koncept s brojnim novostima i još bogatijim programom.

2020. godina donosi iskorak konferencije van granica Hrvatske, a krajem godine predviđena je i prva međunarodna konferencija u Istri.

Zagreb središte inspiracije

Konferencija u Zagrebu po mnogo čemu biti će posebna pa posjetitelje očekuju brojni zanimljivi sadržaji. Održava se 20. ožujka (10-18h), a mjesto radnje je treću godinu zaredom City Plaza.

Sudionike očekuju inspirativne priče, zanimljive radionice, svjetska premijera aplikacije Circle Diet, veliki networking poduzetnika, gaming kutak, a sudionici će imati prilike isprobati i različite tehnološke novitete te najbolje od hrvatske gastronomije.

Konferencija će imati četiri sesije (govori, radionice, pokreni posao, networking), a okupiti će 70 predavača te 100 kompanija i poduzetnika.

U prodaji su early bird ulaznice najkasnije do 20.02., osigurajte svoje preko linka.

Od ideje do posla

Svi oni koji imaju ideje u rukavu doći će na svoje! Radi li se o turističkim turama, modnom brendu, IT aplikaciji, marketinškoj agenciji, lansiranju inovativnog proizvoda ili možda nečem sasvim drugom?!

Sesija #pokreniposao idealna je za one koji žele realizirati svoje ideje, a ne znaju od kuda krenuti. Na Inspire Me imati će priliku razraditi svoju ideju, dobiti feedback, mentorstvo vrhunskih profesionalca te dobiti informacije kako pokrenuti i financirati ideju od strane institucija i investitora.

Jesmo li spomenuli da će se na konferenciji predstaviti i najbolje ideje od Startup akademije?

Premijera aplikacije koja osvaja svijet

Nakon što je nedavno predstavljena beta verzija aplikacije, svjetska premijera aplikacije Circle Diet održati će se upravo na Inspire Me u Zagrebu. Sudionici će tako imati priliku prvi isprobati ovaj tehnološki novitet i doznati po čemu je ova aplikacija tako posebna.

Radi se o još jednoj inovaciji iz kuhinje poznatog masterchefa Deniza Zembe, koja mijenja svijet prehrane i fitnessa.

Veliki networking poduzetnika i onih koji to žele postati

Zbog pozitivnog feedbacka sudionika, na Inspire Me u Zagrebu održati će se prošireno okupljanje poduzetnika, koje će okupiti preko 100 poduzetnika i onih koji to žele postati.

Zastupljene su različite djelatnosti s naglaskom na turizam, nekretnine, IT, marketing, eko biznis, OPGove i nove tehnologije.

Sudionici će imati priliku ugovoriti sastanke, razmijeniti iskustva i dogovoriti poslovne suradnje i partnerstva.

Najbolje iz hrvatske gastronomije

Chef domaćin Inspire Me u Zagrebu biti će poznati kuhar Deniz Zembo, koji će se pobrinuti da sudionici probaju najbolje iz svake naše regije. Vino i maslinovo ulje iz Istre i Dalmacije, mesne specijalitete iz Slavonije te slastice iz Zagorja.

Osim toga, odmah po završetku konferencije sudionici će moći dodatno uživati u promociji najboljih istarskih vina i gastro delicija.

After party

Na kraju dana, sve završava druženjem do kasno u noć after partyijem u City Plazi. Za dobru atmosferu zadužen je DJ Carlitos koji će zabaviti sudionike komercijalnom glazbom (r’n’b’, EDM, chill-out).

Dodatne informacije

Više informacija o konferenciji možete pratiti na facebook stranicama i InspireMe.hr portalu.

U prodaji su early bird ulaznice najkasnije do 20.02., požurite po svoje preko linka.

O konferenciji

Inspire Me predstavlja jedinstvenu konferenciju u kojoj uspješni pojedinci iz različitih područja sa sudionicima dijele svoje ideje, znanja te životna i poslovna iskustva.

Najveća inspirativna konferencija održana je do sada u pet gradova, a na njoj je sudjelovalo preko 5.000 sudionika i 250 predavača.

Neki od najpoznatijih govornika bili su Lada Tedeschi Fiorio, Boris Žgomba, Krešimir Macan, Nikola Žinić, Rob Anderson, Sandro Mur, Tarik Filipović, Ćiro Blažević, Davor Pavuna, Korado Korlević, Antonija Blaće, Andrea Andrassy, Ingrid Divković…Govori se mogu pogledati na YouTube kanalu konferencije.

Dok nestrpljivo čekate novo izdanje, prisjetite se kako je sve izgledalo prošle godine na konferenciji u Zagrebu koja je okupila preko 600 sudionika.