1 min čitanja

Nakon uspješnog prošlogodišnjeg izdanja Turistička akademija stiže u novom ruhu! Zbog velikog odaziva i pozitivnih iskustava sudionika, u ovoj godini se širi na cijelu Hrvatsku.

Akademija će se u 2020. održati u 7 gradova diljem Hrvatske, a prva na redu su izdanja po Istri – u Buzetu i Poreču.

Jedinstven koncept u Hrvatskoj

Turistička akademija je dvodnevna edukacija namijenjena malim iznajmljivačima i svima koji to žele postati.

Jedinstveni je to koncept u Hrvatskoj u kojem sudionici na jednom mjestu, potpuno besplatno, mogu dobiti sve što je potrebno za uspješno poslovanje u turizmu.

Osim iznajmljivačima, akademija je namijenjena i poduzetnicima, dodatnoj ponudi iz turizma, studentima, profesionalcima, kao i svima onima koji se jednostavno žele upoznati s novim trendovima u turizmu.

Unaprjeđenje i razvoj poslovanja

Glavni cilj je razvoj potrebnih kompetencija sadašnjih i budućih malih iznajmljivača kako bi unaprijedili svoje poslovanje.

Kroz akademiju sudionici će imati priliku razvijati znanja i vještine koje su im važne za njihovu uspješnost, povezati se s ostalim iznajmljivačima, upoznati dionike iz turizma (agencije, JLRS, potporne institucije, TZ…).

Predavanja i radionice

Program akademije obuhvaća sva područja koja su važna za njihovo uspješno poslovanje poput zakonske regulative, online oglašavanja, izrade web stranica, uređenja interijera i eksterijera, novih trendova i tehnologija u turizmu, gastro ponude, multimedije, infrastrukture, dodatne ponude, upravljanja kriznim situacijama…

Edukacije će držati 20 profesionalaca iz prakse, pa će tako predavanja imati Deniz Zembo (Hotel & Restaurant Amfiteatar), Ivan Sapundžić (360 Agency), Amel Hadžipašić (Start-Up udruga), Dražen Tovernić (360 Project), Ivana Vinko (360 Agency), Anita Šimek (Istra Buzz), Adisa Kljajić (Ad Stamina), Aleksandra Pekica (OPG Pekica) i dr.

Osim predavanja, na panelima će se predstaviti uspješne turističke priče u kojima će primjere dobre prakse predstaviti vlasnici obiteljskog smještaja, OPG-a, hotelijeri, vinari, maslinari te dodatna ponuda u turizmu.

Turneja po Istri

Turistička akademija započinje put po Istri: prvi na redu su Buzet i Poreč, i to u slijedećim terminima.

  • Buzet (10.-11. ožujak), 16-20h,  
  • Poreč (30.-31. ožujak), 16-20h.

Zbog velikog interesa, a ograničenog mjesta za sudjelovanje, preporuka je da svoju prijavu izvršite što ranije.

Turistička akademija provodi se u organizaciji Start-Up udruge i gradova/općina u kojima se održava.

Kako se prijaviti

Za sudjelovanje u Turističkoj akademiji možete se prijaviti putem linka u nastavku: https://forms.gle/DHkQxGd79ZYG88Za6

O detaljima i programu dobit ćete obavijest putem e-maila po prikupljenim prijavama za pojedinu lokaciju. Dodatne informacije moguće je dobiti na broj 098 965 2335.

Više informacija

Više informacija o rasporedu i predavačima Turističke akademije možete pratiti i na Facebook stranicama.