3 min čitanja

Najinspirativnija konferencija traži nove članove! Odlična je ovo prilika da postanete dio tima i obiđete cijeli svijet.

Prijave su otvorene do 10. lipnja, a prijaviti se mogu studenti svih Sveučilišta u Hrvatskoj i regiji te mlade osobe do 30 godina.

Inspire Me platforma

Inspire Me predstavlja jedinstvenu konferenciju u kojoj uspješni pojedinci(menadžeri, poduzetnici, sportaši, umjetnici…) iz različitih područja dijele svoje ideje, znanja te životna i poslovna iskustva.

Počevši kao konferencija Inspire Me je u međuvremenu prerasla u platformu koja se osim konferencije sastoji i od portala, humanitarnog dijela, nagrada Širi dobro i Inspire Me 2030 te sportskih evenata.

Konferencije je održana u pet gradova (Zagreb, Rijeka, Pula, Osijek, Zadar), a sudjelovalo je 4.500 sudionika i 195 predavača.

Dosadašnji predavači bili su Lada Tedeschi Fiorio (Atlantic Grupa), Boris Žgomba (Uniline), Miroslav Ćiro Blažević, Tarik Filipović, Antonija BlaćeAndrea Andrassy, Miljenko Vaić (Nestle), Ingrid Divković, R. Michael AndersonRob Anderson, Ana Šuper Matana (Daimler Benz), Davor Pavuna, Alis Marić, Korado Korlević, Krešimir Mišak…Govori se mogu pogledati na YouTube kanalu konferencije.

Inspire Me goes on a world tour

Nakon što je obišla cijelu Hrvatsku, konferencija se širi i na druge zemlje. Prvo slijede izdanja u većim gradovima regije, a potom i u ostatku Europe i svijeta.

Kombinacija učenja i zabave

Dosadašnje iskustvo pokazalo je da ambiciozni i mladi pojedinci, koji su dio Inspire Me tima, izgrade zavidne karijere u velikim kompanijama ili uspješno uplove u poduzetničke vode. Osim za stjecanje praktičnog znanja, odlična je to prilika za upoznavanje i suradnju s vodećim profesionalcima iz struke.

Jednom Inspire Me, uvijek Inspire Me:)

Zbog odličnog community-ija stvorenog oko konferencije, odnosi uspostavljeni s mentorima, predavačima i ambasadorima prilikom rada na projektima, nastavljaju biti support i u daljnoj karijeri mlade osobe.

A little party never killed nobody

Osim učenja i networkinga nezaobilazan dio je i zabava pa se tokom cijele godine održavaju teambuildinzi i nezaboravni partyiji na kojima se okupljaju svi članovi i ambasadori udruge iz cijele Hrvatske. Pogledajte kako to izgleda na You Tube kanalu udruge.

Učimo dok smo živi

Važan segment je i edukacija, pa tako članovi dobivaju mogućnost sudjelovanja na ekskluzivnim internim radionicama i konferencijama poput Weekend Media Festivala, Inspire Me konferencije, Dana komunikacija…

Širimo dobro

Bitan aspekt je i humanitaran dio, pa članovi tima nastoje kroz radeći što vole pomoći i onima kojima je najpotrebnije. Neke od dosadašnjih akcija odnosile su se na pomoć beskućnicima Grada Zagreba i djeci Afrike.

Iskustva članova

Jedna od članica tima Inspire Me konferencije jeste i Iva Šamanić Jureša. Iako je relativno nedavno postala član evo što kaže o svom dosadašnjem iskustvu:

“Ekipa organizatora, volontera, predavača i sudionika je moje omiljeno društvo. Odmah po uključenju u timu osjetila sam se dobrodošla i kao njegov sastavni dio, a rečenica koju sam od ostalih članova često čula je “Kako ti mogu pomoći!” 🙂 Definitivno iskustvo za preporučiti!”

Tko se može prijaviti? 

Prijave su namijenjene za studente i mlade neovisno o studiju/struci, usmjerenju i gradu u kojem studiraju ili rade. Prijaviti se mogu:

  • Studenti svih godina studija različitih usmjerenja poput ekonomije, informatike, tehničkih i humanističkih studija i dr. sa prosjekom ocjena iznad 3.0., a koji studiraju na bilo kojoj visokoj školi, Veleučilištu ili Sveučilištu na području Hrvatske (Zagreb, Rijeka, Split, Osijek, Zadar, Pula, Dubrovnik, Varaždin, Koprivnica), BiHSrbije, Crne Gore i Slovenije.
  • Mlade osobe do 30 godina s VSS ili VŠS

Način prijave

Odabrani kandidati postati će član jednog tima (financije, marketing, eventi, dizajn, multimedija (foto i video), IT, program, content, PR, EU fondovi). Više o timovima pronađi na linku.

Svi kandidati trebaju poslati svoje životopise na e-mail adresu:
inspire.me.konferencija@gmail.com s naznakom „Prijava za tim“ najkasnije do 10. lipnja 2019. godine.

Nakon isteka roka prijava, kandidati će biti pozvani na intervju s predstavnicima organizatora (prilika za tvoje predstavljanje i pitanja koje imaš za nas J ), a sa svima onima koji ne budu u mogućnosti prisustvovati razgovor će se obaviti online (npr. putem skype-a).

Neki članovi tima kažu da im je ulazak u tim jedna od najboljih odluka u životu! Da li će to i s tobom biti slučaj prijavi se i doznaj 🙂

Dodatne informacije

Za dodatne informacije šaljite upite na e-mail: inspire.me.konferencija@gmail.com ili postavite upit preko facebook stranice Inspire Me konferencija.