2 min čitanja

Startup akademija u novom ruhu dolazi u Umag! Organizatori su objavili program, po kojem sudionike očekuju odlične radionice i vrhunski predavači.

Sudionike očekuje i odličan networking koji je prava prilika da se povežu poduzetnici iz različitih djelatnosti.

U panel predavanju s poduzetnicima svoja poslovna iskustva podijelit će Emanuel Zorko (Faber Zorko Interijeri), Nikola Gostojić (Toxic studio) i Alen Hlaj (Studio Imagine).

Nakon panela održat će se networking poduzetnika i onih koji to žele postati što je idealna prilika za sklapanje poslova, pronalazak kupca i dobavljača i potencijalnih zaposlenika.

Akademija u Umagu na rasporedu je 19.-21. studenog (16:00-20:00h) u Pučkom otvorenom učilištu. Prijava je moguća putem prijavnog obrasca na linku, najkasnije do 19. studenog.

Zanimljiv program u Umagu: 12 predavača i 10 radionica

U Umagu sudionike očekuje 12 predavača koji će prenijeti svoja znanja i iskustva kroz 10 interaktivnih radionica i panel predavanjem s uspješnim poduzetnicima.

Predavači u Umagu su Neven Mikolić (Zagrebačka banka), Emanuel Zorko (Faber Zorko interijeri), Nikola Gostojić (Toxic studio), Alen Hlaj (Studio Imagine), Amel Hadžipašić (Start-Up udruga), Ivan Sapundžić (360 agencija), Tiziana Paris, Sanja Ferković Cetina (odvjetnički ured Tiziana Paris), Cinzia Zubin (HBOR), Claudia Pučić, Marin Lerotić (Istarska razvojna agencija).

Besplatni marketinški kanali za poboljšanje imidža i povećanje prodaje

Akademiju otvara Amel Hadžipašić radionicom o besplatnim marketinškim kanalima koji se mogu koristiti u promociji proizvoda, usluga, manifestacija i sl. U njoj ćete doznati kako najbolje iskoristiti digitalne kanale poput Facebooka, Instagrama, web stranice i Adsa, doznati o najnovijim trendovima u oglašavanju te o važnosti influencer marketinga.

Ivan Sapundžić iz 360 Agency, održat će radionicu o razradi ideje putem modernog alata poslovnog planiranja: Business Model Canvasa. Osim toga, podijelit će sa sudionicima kako ideju treba prezentirati potencijalnim investitorima ili bankarima.

U radionici “Izrada i važnost web stranice za poslovanje” upoznat će sudionike s jednostavnim alatima za izradu web stranica. Prije svega biti će riječi o najpopularnijoj platformi WordPress i brzorastućem Wixu u kojem i potpuni laici mogu napraviti web stranicu.

Obrt ili tvrtka: koji pravni oblik izabrati?!

Pravnice Tiziana Paris i Sanja Ferković Cetina govoriti će o pravnim aspektima poslovanja odnosno izboru pravnog oblika (obrt, d.o.o., j d.o.o.)  i radnom pravu. Predavači Zagrebačka banke u svojoj radionici sa sudionicima će izraditi mini poslovni plan, te ukazati na njegovu važnost prilikom dobivanja kredita ili investicije.

Claudia Pučić održati će radionicu o organizaciji evenata, u kojoj će sa sudionicima podijeliti tajne uspješne organizacije događaja.

Koji su poticaji dostupni i kakve su mogućnosti financiranja poduzetničkih projekata iz nacionalnih i EU fondova u svojim predavanjima predstavit će Cinzia Zubin (HBOR) te Marin Lerotić (IDA).

Sudionici će imati priliku naučiti o startupovima, kako osmisliti vlastitu crowdfunding kampanju, novim tehnologijama i trendovima u poslovanju.

Panel predavanje “Kako najbolje realizirati svoju poduzetničku ideju”

Osim radionica, na rasporedu je i panel predavanje “Smart Start: Kako najbolje realizirati svoju poduzetničku ideju”.

Panelisti će podijeliti svoja poduzetnička iskustva, a oni su Emanuel Zorko (Faber Zorko Interijeri), Nikola Gostojić (Toxic studio) i Alen Hlaj (Studio Imagine).

Najbolje ideje u utrci za 20.000 kuna

Osim edukativnog dijela, sudionici akademije koji imaju ideju (pojedinačno ili timski), ukoliko žele mogu dodatno i sudjelovati u natjecateljskom dijelu.

U svakom gradu proglašavaju se najbolje ideje, koje ulaze u Grand Finale na kojem se odabiru pobjednici koji dobivaju vrijedne nagrade (mentorstvo, početni kapital i opremu).

Nagradni fond iznosi 20.000kn, a u cijelosti ga osigurava Istarska razvojna agencija povodom 20 godina postojanja!

Startup akademija u Umagu provodi se u suradnji Start-Up udruge, Grad Umaga, Istarske razvojne agencije, Agencije za razvoj Grada Umaga RAZUM i Pučkog otvorenog učilišta “Ante Babić”.

Partneri projekta Startup akademija jesu Zagrebačka banka, HBOR, SAS knjigovodstvo, 360 Agency i Hotel Amfiteatar.

Način prijave

Prijaviti se možete najkasnije do 18. studenog putem linka u nastavku: https://forms.gle/wKJH1hvKsaKwnJDD9

Nakon uspješne prijave obavijestit ćemo vas o detaljima i programu.

Više informacija

Novosti o Startup akademiji pratite na facebook stranicama, a za upite se možete javiti i na mail: akademija.startup@gmail.com ili na 098 965 2335.