1 min čitanja

Nedavno je počelo treće izdanje Startup akademije! Ovaj put odvija se u nešto drugačijem ruhu, covid je akademiju preselio na online kanale, a sudjelovanje je besplatno.

Interes za sudjelovanjem pronašli su svi zainteresirani za poduzetništvo, neovisno da li se radi o postojećim ili budućim poduzetnicima, zaposlenim i nezaposlenim osobama te studentima.

Do sada je akademija održana u Buzetu i Labinu, a idući tjedan na rasporedu su online izdanja u Rovinju i Puli.

Preko 100 prijava

Interes sudionika za akademijom je i u ova izazovna vremena velik. 100-ak ljudi do sada je pokazalo interes za poduzetništvo, a ideje su veoma zanimljive i različite.

Variraju od mode do turizma, proizvodnje do IT-ija, pa sve do inovacija, novih tehnologija i razvoja softwera.

Next stop: Rovinj i Pula

Startup akademija stiže još u dva istarska grada: Rovinj (09.-11. studenog) i Pulu (11.-13. studenog), a odvija se online putem!

Za sudjelovanje u Startup akademiji možete se prijaviti putem linka u nastavku: https://forms.gle/nDd6XQUTPatHJay9A, a više informacija možete pronaći na linku. Nakon prijave, dobivaju se upute za online uključenje i program.

Kombinacija edukacije i natjecanja

Svi oni koji razmišljaju o realizaciji svoje ideje dobit će na akademiji dobit će sve što im je potrebno: znanje, iskustvo, mentorstvo, aktualnosti te nagradni fond.

Osim poduzetničke edukacije (financije, marketing, poslovno planiranje, prodaja…), postoji dodatno i natjecateljski dio koji nije obvezan, a u njemu mogu sudjelovati svi oni koji imaju vlastitu ideju.

Sudionici akademije koji imaju ideju (pojedinačno ili timski), imaju je priliku razraditi kroz radionice te mentorstvo profesionalaca te dobivaju podršku za njenu realizaciju.

Najbolja ideja dobiva 10.000kn, a u nagradu u cijelosti osigurava Istarska razvojna agencija. Sponzor projekta je Zagrebačka banka.

Više informacija

Novosti o Startup akademiji pratite na facebook stranicama, a za upite se možete javiti i na mail: akademija.startup@gmail.com.