1 min čitanja

Nikad traženije nije bilo digitalno znanje nego što je to danas! Potrebu da digitalne vještine približi što većem broju ljudi, neovisno o dobi, predznanju i interesima, prepoznala je Digitalna akademija.

Prvo izdanje akademije pobudilo je velik interes, a nakon izdanja u Buzetu, Pazinu, trenutno se odvija u Labinu u kojem sudjeluje 50-ak sudionika.

Slijedi posljednje, online izdanje u Rovinju, na kojem mogu sudjelovati svi zainteresirani besplatno, kojeg organiziraju Start-Up udruga i Grad Rovinj-Rovigno.

Online izdanje održava se 1. i 2. prosinca (oba dana u 17-20:30h), a prijaviti se možete na linku.

Koncept akademije

Digitalna akademija daje uvod u digitalni svijet pomažući sudionicima da uspješno zakorače u isti ili nadograde postojeća znanja.

Iz širokog područja digitala polaznici će dobiti osnove iz najvažnijih područja, koje će poslije moći proširiti i nastaviti se usavršavati uz pomoć mentora.

Kako bi im se digitalni svijet što više približio, sudionici će imati priliku sudjelovati u konkretnom digitalnom projektu.

Program

Sudionici će se upoznati s različitim područjima iz digitala, a u procesu će imati priliku da sudjeluju u izradi web stranice i osmišljavanju vlastite marketinške kampanje na društvenim mrežama (Facebook, Instagram…)

Osim stjecanja digitalnih vještina i izrade vlastitog projekta, sudionici na akademiji dobivaju uvid u strategije i alate koje mogu koristiti na svom poslu, digitalnoj karijeri, poduzetništvu ili freelance-u.

Program će obuhvatiti digitalnu transformaciju, brendiranje na društvenim mrežama, izradu web stranica, vizualni identitet, pokretanje i poslovanje web shopa, digitalno u poduzetništvu, digitalnu karijeru i osnove programiranja.

Što dobivaju sudionici?

Nakon dva dana sudjelovanja u programu dobiva se certifikat o završenoj Digitalnoj akademiji, ali i mnoštvo informacija i kontakata koji će im pomoći u digitalnoj karijeri ili poslovanju.

Znanje dobiveno kroz edukaciju sudionici mogu primijeniti kroz realizaciju svojih projekatapokretanjem poslaunaprjeđenjem svog posla (postojeći poduzetnici) ili u digitalnoj karijeri (zaposlenje u digitalnom sektoru, freelance svijetu, digitalnom nomadstvu..).

Za koga je namijenjena

Akademija je namijenjena svim osobama koji žele steći ili usavršiti znanja iz digitalnih vještina, neovisno da li su zaposlene osobesadašnji ili budući poduzetnicifreelanceristudentinezaposlene osobezaljubljenici u digitalne tehnologije te osobe koje žele graditi digitalnu karijeru.

Način prijave

Prijaviti se možete besplatno putem prijavnog obrasca u nastavku: https://forms.gle/5dyzyA9onya13TbN8, a preporuka je da zbog velikog interesa i ograničenog mjesta učinite to što ranije.

Nakon uspješne prijave biti ćete obaviješteni o detaljima i programu, a za novosti pratite stranicu.

Više informacija

Novosti o akademiji pratite na facebook stranicama, a više informacija možete dobiti putem maila digital.akademija@gmail.com.