0 min čitanja

U Pulu stiže prava inspiracija kojoj se divi cijela Hrvatska! Jan Bolić, mladi književnik 11. svibnja na Fakultetu ekonomije i turizma održati će besplatno predavanje i predstaviti  knjigu Težina stvarnosti.

Jan je velika inspiracija mnogima i svojom pojavom nikog ne ostavlja ravnodušnim! Snagom duha, energijom, pozitivnošću i upornošću motivira i inspirira mnoge ljude.

Jan Bolić ima 24 godine, a iza sebe objavljene dvije zbirke i jedan roman.

Velik interes za posljednjim romanom

Njegov posljednji roman „Težina stvarnosti“ postigao je odličan uspjeh i rasprodan je u svega dva mjeseca.

Iako boluje od spinalne mišićne atrofije tip 2, zbog koje ne može pomaknuti gotovo nijedan dio tijela, i dalje bez obzira na progresiju bolesti, uspijeva jednim prstom stvarati književna djela.

Na Inspire Me konferenciji u Puli, na Fakultetu ekonomije i turizma “Dr. Mijo Mirković” (Preradovićeva 1/1), u 14 sati, održat će se promocija njegovog romana „Težina stvarnosti“, a suorganizator promocije je InspireMe.hr. Osigurajte svoje mjesto na besplatnom predavanju preko linka: https://forms.gle/EeBB1XqB37uLucPW9

Dođite i upoznajte Jana

Nemojte propustiti ovaj događaj, dođite na konferenciju i upoznajte Jana, moći ćete kupiti knjige, dijelit će potpise, fotografirati se s vama, možda bude i iznenađenja, a na kraju ćete svakako biti inspirirani i sretniji!

Pročitajte što vas sve očekuje na Inspire Me konferenciji u Puli: http://bit.do/ePLZL i osigurajte svoju kotizaciju na vrijeme: http://bit.do/ePLYr