Novi street food koncept koji je oduševio posjetitelje Gastro Buzz Festivala kreće s radom! Točnije krenuo je nakon festivala, a službeno otvorenje na rasporedu je u četvrtak, 23. srpnja u 19:30h.
Nije svaki dan da se vrhunski masterchef okuša u street foodu, a upravo si je taj zadatak zadao Deniz Zembo pod brendom Zembie’s.
Bogat program i poznata imena
Na otvorenje dolaze poznata imena s gastro scene, a poseban gost je Mate Janković, koji je pripremio i večeru te premijeru craft piva Papak.
Osim 69 by Medo, Mudogne i Macana, posjetitelji otvorenja moći će prvi probati i dva nova burgera: Vege i Istriano.
Posebna atrakcija biti će priprema burgera uživo od strane Deniza Zembe i Mate Jankovića na velikom Green Egg roštilju.
Za dobru atmosferu pobrinuti će se DJ Sword uz pratnju violine.
Premijera piva Papak by Varionica
Na otvorenju će biti ekskluzivno predstavljeno i novo pivo našeg najpopularnijeg chefa Mate Jankovića, koje je razvio u suradnji s Varionicom.
Osim standardne ponude Zembie’s street fooda (burgeri, tortilje, slastice…) koja će povodom otvorenja biti na 10% popusta, Mate Janković je pripremio i posebni meni (plata burger / plata tortilja + pivo Papak, za 120 kuna).
Kad masterchef napravi burger
Idejni pokretač, Deniz Zembo, tako je fine dining restoranu Amfiteatar pridružio i Zembie’s street food. Smješten je na donjoj terasi ispred Hotela Amfiteatar (Amfiteatarska 6).
Osim burgera, posjetitelji ovog street fooda moći će uživati i u tortiljama, sladoledu Karuba, slasticama, prirodnim sokovima i umacima.
Moderna ponuda za svačiji džep
Koncept Zembie’s street fooda je ponuditi vrhunsku gastro ponudu s pristupačnim cijenama.
Zembo potpisuje 4 burgera (Mudogna, Macan, Vege, Istriano), a za “69 by Medo” angažirao je najboljeg amaterskog chefa Ivana Medića, pobjednika HRT showa “Kuhan i Pečen”. Ovog potonjeg imali smo čast da prvi probamo, a njegovu recenziju pročitajte na linku.
Cijene za burgere se kreću od 35 do 70kn, tortilje od 20 do 30kn, a salate od 25 do 35 kuna.