1 min čitanja

Novi street food koncept koji je oduševio posjetitelje Gastro Buzz Festivala kreće s radom! Točnije krenuo je nakon festivala, a službeno otvorenje na rasporedu je u četvrtak, 23. srpnja u 19:30h.

Nije svaki dan da se vrhunski masterchef okuša u street foodu, a upravo si je taj zadatak zadao Deniz Zembo pod brendom Zembie’s.

Bogat program i poznata imena

Na otvorenje dolaze poznata imena s gastro scene, a poseban gost je Mate Janković, koji je pripremio i večeru te premijeru craft piva Papak.

Osim 69 by Medo, Mudogne i Macana, posjetitelji otvorenja moći će prvi probati i dva nova burgera: Vege i Istriano.

Posebna atrakcija biti će priprema burgera uživo od strane Deniza Zembe i Mate Jankovića na velikom Green Egg roštilju.

Za dobru atmosferu pobrinuti će se DJ Sword uz pratnju violine.

Premijera piva Papak by Varionica

Na otvorenju će biti ekskluzivno predstavljeno i novo pivo našeg najpopularnijeg chefa Mate Jankovića, koje je razvio u suradnji s Varionicom.

Osim standardne ponude Zembie’s street fooda (burgeri, tortilje, slastice…) koja će povodom otvorenja biti na 10% popusta, Mate Janković je pripremio i posebni meni (plata burger / plata tortilja + pivo Papak, za 120 kuna).

Kad masterchef napravi burger

Idejni pokretač, Deniz Zembo, tako je fine dining restoranu Amfiteatar pridružio i Zembie’s street food. Smješten je na donjoj terasi ispred Hotela Amfiteatar (Amfiteatarska 6).

Osim burgera, posjetitelji ovog street fooda moći će uživati i u tortiljamasladoledu Karubaslasticama, prirodnim sokovima i umacima.

Moderna ponuda za svačiji džep

Koncept Zembie’s street fooda je ponuditi vrhunsku gastro ponudu s pristupačnim cijenama.

Zembo potpisuje 4 burgera (Mudogna, Macan, Vege, Istriano), a za “69 by Medo” angažirao je najboljeg amaterskog chefa Ivana Medića, pobjednika HRT showa “Kuhan i Pečen”. Ovog potonjeg imali smo čast da prvi probamo, a njegovu recenziju pročitajte na linku.

Cijene za burgere se kreću od 35 do 70kn, tortilje od 20 do 30kn, a salate od 25 do 35 kuna.

Više informacija 

Sve novosti oko otvorenja pratite na Facebook eventu događaja i Instagram stranicama Zembie’s street fooda.

Za sve dodatne informacije možete se javite voditeljici (091 576 2362) ili na mail: zembies.streetfood@gmail.com