1 min čitanja

Kako se bliži Grand finale akademije i uzbuđenje raste, organizatori su timovima pripremili pravu malu poslasticu. Finaliste će za završni pitch pripremati jedan od vodećih svjetskih autoriteta na području javnog nastupa.

Na Start-Up akademiju dolazi, ni manje ni više nego Peter Hopwood (http://peter-hopwood.com/), koji će timovima dati korisne savjete oko prezentacije na Grand Finalu i općenito prenijeti vještine javnog nastupa.

“Ostali smo ugodno iznenađeni odazivom sudionika na Start-Up akademiju. Uložili smo velik trud u realizaciju projekta i drago nam je da su sudionici to prepoznali”. Pošto su bili vrijedni zaslužili su da ih za finale pripremi jedan takav predavač” – izjavili su Amel Hadžipašić i Teuta Molnar iz Start-Up udruge.

Peter gost Grand finala akademije

Ne samo to, Peter Hopwood biti će i gost samog finala koji će se održati u četvrtak u Istarskoj razvojnoj agenciji s početkom u 18h. Nakon formalnog dijela, i prezentacija timova, druženje se nastavlja u Hotelu Amfiteatar i Shipyard Baru.

Veliki interes za akademijom u Istri

Prvo izdanje Start-Up akademije u Istri izazvalo je velik interes, pa je tako na prvom izdanju čak 313 polaznika i 60 timova uspješno prošlo program.

Start-Up akademija provodi se u organizaciji Start-Up udruge i IDA-e te gradovima Buzet, Umag, Pula, Poreč, Rovinj, Labin i općinama Svetvinčenat i Medulin, a podržavaju je HBOR, Zagrebačka Banka, SAS knjigovodstvo, DHH, TV Nova i portali eistra.info i InspireMe.hr.