0 min čitanja

U ova izazovna vremena za lokalne OPGove, organizatori Gastro Buzz Festivala odlučili su dati svoj doprinos i pomoći ovoj grani. Tako će mnogobrojni posjetitelji moći uživati u brojnim domaćim proizvodima.

Sajam OPG-ova na rasporedu je u subotu i nedjelju, 04. i 05. srpnja (9-14h), a održavat će se na terasi hotela Amfiteatar iznad Karoline (Amfiteatarska 6).

Bogata ponuda proizvoda

Na sajmu OPGova naći će se domaći proizvodi poput sira, pršuta, meda, rakija, likera, vina, maslinovog ulja, sladoleda iz cijele Hrvatske…Poseban dio ponude sastojati će se od eko, bio i organskih proizvoda.

Također, predstaviti će se različiti izlagači prirodne kozmetike, rukotvorina, posuđa…

Odlična prilika za OPGove

Ova hvalevrijedna inicijativa još je vrjednija s obzirom da je većina ovakvih događaja otkazana ili prebačena na iduću godinu.

Svi zainteresirani izlagači mogu se javiti mail: gastrobuzzfest@gmail.com (Kulinarski razvojni centar).

O Gastro Buzz Festivalu

Gastro Buzz Festival nacionalni je festival hrvatske gastronomije, a njegovo prvo izdanje odvija se u Puli. U sklopu istoga odvijat će se različite kulinarske radionice i stručni paneli, a gosti su naša najpoznatija imena poput Ivice Matoševića, Deniza Zembe, Domagoja Trusića…Poznati kuhari poput Mate Jankovića i Maria Mandarića održati će ekskluzivne večere.

Više informacija

Novosti o festivalu pratite na facebook i instagram stranici Gastro Buzz Festivala.