2 min čitanja

Nastavlja se turneja Startup akademije po Istri! U Buzetu će tako poduzetnici i svi koji to žele postati moći upijati znanje od čak 12 predavača iz prakse.

Startup akademija u ovom gradu poduzetnika na rasporedu je 12.-14. studenog (16:00-20:00h) u Narodnom domu u Buzetu.

Prijava je moguća putem prijavnog obrasca na linku, a najkasnije do 12. studenog.

Zanimljiv program u Buzetu: 12 predavača i 10 radionica

U Buzetu sudionike očekuje 12 predavača koji će prenijeti svoja znanja i iskustva kroz 10 interaktivnih radionica i 1 panel predavanjem.

Predavači u Buzetu jesu Gabriela Žic Turković (Zagrebačka banka), Naike Dapiran (TERAINTEGRA) Amel Hadžipašić (Start-Up udruga), Ivan Sapundžić (360 Agency), Tiziana Paris, Sanja Ferković Cetina (odvjetnički ured Tiziana Paris), Iris Jakac (Grad Buzet), Cinzia Zubin (HBOR), Claudia Pučić, Marin Lerotić (Istarska razvojna agencija), Tomislav Zornada (OPG Zornada), Vlatko Horvat (Delicia).

Akademiju otvara Amel Hadžipašić radionicom o besplatnim marketinškim kanalima koji se mogu koristiti u promociji proizvoda, usluga, manifestacija i sl. U njoj ćete doznati kako najbolje iskoristiti digitalne kanale poput Facebooka, Instagrama, web stranice i Adsa, doznati o najnovijim trendovima u oglašavanju te o važnosti influencer marketinga.

Neven Mikolić iz Zagrebačke banke kroz svoju radionicu govorit će o važnosti poslovnog planiranja, pokazati sudionicima kako mogu izraditi vlastiti poslovni plan te dati savjete kako razgovarati s bankarima.

Pravnice Tiziana Paris i Sanja Ferković Cetina govoriti će o pravnim aspektima poslovanja odnosno izboru pravnog oblika (obrt, d.o.o., j d.o.o.)  i radnom pravu.

Claudia Pučić održati će radionicu o organizaciji evenata, u kojoj će sa sudionicima podijeliti tajne uspješne organizacije događaja.

Ivan Sapundžić iz 360 Agency, održat će radionicu o razradi ideje putem modernog alata poslovnog planiranja: Business Model Canvasa. Osim toga, podijelit će sa sudionicima kako ideju treba prezentirati potencijalnim investitorima ili bankarima.

Iris Jakac iz Grada Buzeta upoznati će sudionike akademije o planovima za realizaciju poduzetničke infrastrukture i poticajima Grada za poduzetnike.

Koji su poticaji dostupni i kakve su mogućnosti financiranja poduzetničkih projekata iz nacionalnih i EU fondova u svojim predavanjima predstavit će Cinzia Zubin (HBOR) te Marin Lerotić (IDA).

Panel predavanje “Kako najbolje realizirati svoju poduzetničku ideju”

Osim radionica, na rasporedu je i panel predavanje “Smart Start: Kako najbolje realizirati svoju poduzetničku ideju”.

Panelisti će podijeliti svoja poduzetnička iskustva, a oni su Naike Dapiran (TERAINTEGRA), Tomislav Zornada (OPG Zornada) i Vlatko Horvat (Delicia).

Najbolje ideje u utrci za 20.000 kuna

Osim edukativnog dijela, sudionici akademije koji imaju ideju (pojedinačno ili timski), ukoliko žele mogu sudjelovati i u natjecateljskom dijelu.

U svakom gradu proglašavaju se najbolje ideje, koje ulaze u Grand Finale na kojem se odabiru pobjednici koji dobivaju vrijedne nagrade (mentorstvo, početni kapital i opremu).

Nagradni fond iznosi 20.000kn, a u cijelosti ga osigurava Istarska razvojna agencija povodom 20 godina postojanja!

Startup akademija u Buzetu provodi se u suorganizaciji Start-Up udruge, Grada Buzeta i Istarske razvojne agencije. Partneri projekta su Zagrebačka banka, HBOR, SAS knjigovodstvo, 360 Agency i Hotel Amfiteatar.

Način prijave

Prijaviti se možete najkasnije 11. studenog do 23:59h putem linka u nastavku: https://forms.gle/wKJH1hvKsaKwnJDD9

Nakon uspješne prijave obavijestit ćemo vas o detaljima i programu.

Više informacija

Novosti o Startup akademiji pratite na facebook stranicama, a za upite se možete javiti i na mail: akademija.startup@gmail.com ili na 098 965 2335.