1 min čitanja

Prvo izdanje ovogodišnje Turističke akademije održava se u Buzetu 10. i 11. ožujka (16-20h) u Narodnom domu.

Zbog velikog interesa, a ograničenog mjesta za sudjelovanje, preporuka je da svoju prijavu izvršite što ranije preko linka.

Organizatori akademije su Start-Up udruga, Grad Buzet i Turistička zajednica Grada Buzeta, a više o programu edukacije pročitajte u nastavku.

Zanimljive radionice i predavanja

Anita Šimek, iz platforme Istra Buzz, održat će predavanje “Hospitality i upravljanje kvalitetom: Kako do zadovoljnog gosta”. U svojoj radionici obraditi će teme poput dočeka i brige gostiju, ispravne komunikacije i pokazati uspješne primjere iz prakse.

Deniz Zembo, iz Hotela Amfiteatar, dati će savjete za unaprjeđenje poslovanja apartmana i kuća za odmor. U predavanju će biti riječi o stolu dobrodošlice, osobnim preporukama, pripremi doručka i suradnji sa svim dionicima u turizmu.

Amel Hadžipašić i Anita Šimek u radionici “Osmišljavanje idealnog smještajnog kapaciteta” navesti će primjere uspješnog poslovanja različitih oblika smještaja. Sudionici će u vježbi imati priliku osmisliti dizajn interijera i eksterijera, ponudu i tržišta svog trenutnog ili budućeg smještajnog kapaciteta.

Na panel predavanju “Istria full of life: Kako prodati priču u turizmu” predstaviti će se zanimljive turističke priče. Sudionici panela su Darko Hrvatin (Bruman), Aleksandra Pekica (OPG Pekica), Deniz Zembo (Hotel&Restaurant Amfiteatar) i Vlatko Horvat (Delicia).

Ivan Sapundžić (360 Agency) dati će pregled suvremenih trendova u turizmu, a Ivana Vinko pokazati uspješne primjere upotrebe fotografije za bolju prezentaciju i promociju objekata.

Dražen Tovernić govorit će o učinkovitoj upotrebi novih tehnologija u turizmu. Kako 360 fotografiju i video iskoristiti za bolju prezentaciju smještaja otkriti će u svom predavanju.

Amel Hadžipašić u svojoj radionici o besplatnim marketinškim alatima predstaviti će različite marketinške kanale za bolju komunikaciju s gostima i povećanje bookinga.

O važnoj temi sigurnosti smještajnih kapaciteta u svom predavanju govoriti će Alica Rosić-Jakupović. Kroz edukaciju će se privatne iznajmljivače upoznati s modalitetima kaznenih djela u vrijeme turističke sezone, rizičnim i zaštitnim faktorima ugroze te načinima samozaštite.

Kako se prijaviti

Za sudjelovanje u Turističkoj akademiji možete se prijaviti putem linka u nastavku: https://forms.gle/DHkQxGd79ZYG88Za6

O detaljima i programu dobit ćete obavijest putem e-maila po dobivenim prijavama. Dodatne informacije moguće je dobiti na broj 098 965 2335.

Jedinstven koncept u Hrvatskoj

Turistička akademija je dvodnevna edukacija namijenjena malim iznajmljivačima i svima koji to žele postati.

Jedinstveni je to koncept u Hrvatskoj u kojem sudionici na jednom mjestu, potpuno besplatno, mogu dobiti sve što je potrebno za uspješno poslovanje u turizmu.

Osim iznajmljivačima, akademija je namijenjena i poduzetnicima, studentima, profesionalcima, kao i svima onima koji se jednostavno žele upoznati s novim trendovima u turizmu.

Više informacija

Više informacija o rasporedu i predavačima Turističke akademije možete pratiti i na Facebook stranicama.