3 min čitanja

U Pulu dolazi najveća Inspire Me konferencija dosad! Konferencija se održava 11. svibnja (10-18h) na Fakultetu ekonomije i turizma “Dr. Mijo Mirković”.

Za sudionike je odlična prilika za učenje i usavršavanje, poslušati inspirativne priče uspješnih pojedinaca, upoznavanje s novim tehnologijama te povezivanje s poduzetnicima i profesionalcima.

Inspiracija, učenje i networking

Zbog odličnog networkinga i atmosfere konferencija je postala nezaobilazno mjesto za sve one koje zanimaju inspirativne priče, osobni razvoj, karijera, poduzetništvo, tehnologija, motivacija i uspjeh.

Rijetka je to prilika u godini da na jednom mjestu susretnete toliko inspirativnih i utjecajnih osoba iz različitih domena, a okuplja mlade, poduzetnike, profesionalce te sve one željne osobnog rasta i napretka neovisno o području u kojem rade i djeluju.

Inspirativni govori

Najveća Inspire Me konferencija u Puli okupiti će brojna uspješna imena. Dosad su najavljeni idući govornici: Ana Tolić Božić, direktorica CMGa za Hrvatsku, Bruno Šimleša, poznati spisatelj i TV voditelj, Krešimir Dvorski, CEO Nextbike, Marko Braić, glumac, Ivan Bengeri, svjetski putnik i osnivač Idemo putovati, jesti i piti, Aleks Curać Šarić, najavangardniji među komičarima, Jan Bolić, književnik, Deniz Zembo, prvi hrvatski Masterchef i vlasnik Hotela Amfiteatar, Sergey Te, hotelijer, Domagoj Ostović, CEO Lloyds Design, Marino Šabijan, CEO Luxheal, Ana Vilenica, glumica, Dragan Barišić, Mijena, Katarina Moškatelo, poznati glas s TV reklama, Kaja Pavlinić, mlada genijalka, Sven Maričić, znanstvenik godine, Jadranka Mikša, Seaside Istria, Daniel Vučetić, North East Agency, Denis Prenkaj, DPoslovi, Andrea Budić & Lucia Omrčen, Soul Ting…

Speed dating s poslodavcima

Speed dating program konferencije namijenjen je sudionicima konferencije koji traže priliku za studentskim poslom, praksom, pripravništvom ili zaposlenjem, a predstaviti će se kompanije poput CMGLloyds Designa, eIstre..

Na speed datingu moći ćete iskoristiti priliku za razgovor s najpoželjnijim poslodavcima iz različitih industrija i preskočiti redovni postupak objave natječaja, znojenja oko zamolbe, čekanja povratne informacije i na koncu nekoliko krugova testiranja kako bi dobili priliku za intervju.

Specijalizirane radionice

U sklopu konferencije održat će se i 6 specijaliziranih radionica iz područja poput marketinga, financija, event managementa, poduzetništva, IT, multimedije…

Kaja Pavlinić, iz tvrtke Tinja, otkriti će koje su mogućnosti za mlade i poduzetnike putem EU fondova i kako ih ostvariti. Matija Plastić, iz agencije Mijena u radionici “Versus. Istine i laži u digitalnom marketingu” dati će insight o društvenim mrežama, Adsima i sl. namijenjen svima kojima zanimaju najnoviji trendovi u marketingu. Mateo Hrastnik i Massimo Orbanić iz Lloyds Designa imati će radionicu programiranje za početnike, u kojoj će potpuni laici moći iz prve ruke vidjeti kako izgleda programiranje u  trenutno najpopularnijem programskom jeziku JS. U radionici o organizaciji događaja majstori zanata otkriti će kako to izgleda behind the scenes i koji su sastojci potrebni za jedan uspješan event. Marin Ćuk, poznati fotograf, amaterima i zaljubljenicima u fotografiju približiti će tajne dobre fotografije i snimanja.

Najveći networking u Istri ikad!

U sklopu konferencije u Puli održati će se jedna prava poslastica – najveće okupljanje poduzetnika (i onih koji to žele postati) u Istri koje će okupiti 100-ak poduzetnika i onih koji to žele postati.

Zastupljene su različite djelatnosti s naglaskom na turizam, nekretnine, IT, marketing, eko biznis, startupove i nove tehnologije.

Sudionici će imati priliku ugovoriti sastanke, razmijeniti iskustva i dogovoriti poslovne suradnje i partnerstva.

Uspješni primjeri

Upravo zbog pozitivnih iskustava s prethodnih konferencija, posebice one u Zagrebu, koja je okupila čak 200 poduzetnika, organizatori su i u Puli odlučili napraviti najveće okupljanje poduzetnika u Istri.

Svoja iskustva podijelili su dosadašnji sudionici:

“Više od desetljeća intenzivno se bavim networkingom i mogu reći da mi je rijetko koja konferencija na jednom mjestu u tako kratkom vremenu donijela toliki broj kvalitetnih kontakata te poslovnih suradnji kao InspireMe. Ova konferencija za mene je idealno mjesto za inspiriranje sebe i drugih, networkanje, educiranje te neizostavno dobru zabavu – all inclusive package” – navodi svoje iskustvo Željka Barišić, iz tvrtke Luxheal.

“Na prošlogodišnjoj konferenciji u Rijeci dogovorio sam suradnju s našim najpoznatijim maslinarom Tedi Chiavalonom kojem radimo novi web, a u Puli pronašao novog zaposlenika Eddyija Vukušića koji kod nas radi kao UX designer” – ističe Domagoj Ostović, CEO uspješne IT tvrtke Lloyds Design.

“Inspire Me konferencija spojila me s mnoštvom ljudi i donijela suradnje koje nisam mogla ni pretpostaviti. Tako  sam upoznala ljude preko kojih sam dobila posao, i to u području u kojem nisam mislila da ću se pronaći – u glazbi!” – ističe Petra Perić, studentica medicine.

Više informacija o networking programu pronađite na linku.

Dodatne informacije

Više informacija o programu možete pronaći na linku. Regular bird ulaznice po povoljnijim cijenama u prodaji su do 06. svibnja, a dostupne su preko linka.

Novosti možete pratiti na FB eventu i Instagramu.

O konferenciji

Inspire Me konferencija održana je do sada u pet gradova (Zagreb, Rijeka, Osijek, Pula, Zadar), a sudjelovalo je preko 5.000 sudionika i 210 predavača.

Neki od najpoznatijih govornika bili su Lada Tedeschi Fiorio (Atlanti Grupa), Boris Žgomba (Uniline), Krešimir Macan (Manjgura), Nikola Žinić (Bruketa & Žinić), Rob Anderson (CMG), Sandro Mur (Bellabeat), Tarik Filipović, Ćiro Blažević, Davor Pavuna, Korado Korlević, Antonija Blaće…