3 min čitanja

Nakon sedam rasprodanih konferencija u kojima je sudjelovalo 2.500 sudionika i 170 predavača, prije svjetske turneje, u Zagreb stiže najveća Inspire Me konferencija do sad. 

Konferencija će imati čak četiri sesije (govori, radionice, pokreni posao i karijeru, community), a okupiti će 70 govornika i predavača te 200-ak kompanija i poduzetnika.

Inspire Me u Zagrebu održat će se 16. studenog u City Plazi (ex Hypo centar) od 10-18h.

Nakon konferencije slijedi nešto nesvakidašnje – pub quiz s Aleksom Curaćem Šarićem u kojem će snage odmjeriti predavači i sudionici, a sve završava u stilu s velikim after partyem u Johann Francku.

Što nas očekuje na konferenciji u Zagrebu?

Organizatori najavljuju brojna poznata domaća i svjetska imena koja će vas inspirirati na zagrebačkom izdanju konferencije.

Dosad su najavili slijedeće govornike i predavače: Krešimir Macan, naš najpoznatiji PR-ovac, Branimir Brkljač, suosnivač Top Shopa, Tomo Ricov, event čarobnjak i pokretač Weekend Media Festivala, Ida Prester, glazbenica i voditeljica, Mate Janković, kuharski virtuoz, Alis Marić, pokretačica Čitaj knjigu – najčitanijeg književnog bloga u regiji, Aleks Curać Šarić, stand up komičar, Krešimir Dvorski, CEO Nextbike, Albert Gajšak, mladi čudotvorac koji je osmislio Makerbuino i Makerphone, Morena Milevoj, pokretačica Brendaonice, Denis Zembo, zločesto dijete kuhinje i jedan od najpriznatijih gastronoma, Marka Lončar, jedan od naših najpoznatijih fitness trenera, Vladimir Benić, CEO Posao na dlanu,  Diana Gluhak, naša najpoznatija nutricionistkinja, Dejan Nemčić, humanitarac i pokretač “Uživo sa svih kontinenata” i “Afrika možemo zajedno”…

Osim inspirativnih govora, održat će se i 8 specijaliziranih radionica iz područja poput marketinga, financija, event managementa, poduzetništva, IT, fitnessa, prehrane i dr.

Ovo će biti najveća konferencija do sada, pa će sudionici moći i naučiti kako programirati, okušati u gamingu, doznati sve o 3D printerima, informirati se o mogućnostima za pokretanje posla, rada i studija u inozemstvu te o prilikama koje nude EU fondovi.

Za sudionike je odlična prilika za učenje i usavršavanje, poslušati inspirativne priče uspješnih pojedinaca, upoznavanje s novim tehnologijama te povezivanje s poduzetnicima i profesionalcima.

Najveći speed dating i networking ikad!

U sklopu sesije pokreni posao i karijeru održati će se dvije prave poslastice. Prva od njih je do sad najveći networking program – powered by Starter održan u Hrvatskoj u kojem će sudjelovati čak 200 poduzetnika, kompanija i institucija. Biti će zastupljene različite djelatnosti s naglaskom na turizam i ugostiteljstvo, IT, marketing, financije i OPGove.

Na najvećem okupljanju poduzetnika (i onih koji to žele postati) sudionici će imati priliku ugovoriti sastanke, razmijeniti iskustva i dogovoriti poslovne suradnje i partnerstva. Popis sudionika po industrijama objavljen je na linku, a više detalja o networkingu saznajte na linku. Prijave za networking otvorene su do 31. listopada odnosno do popunjavanja kapaciteta.

Također, u sklopu konferencije biti će održan i veliki speed dating s poslodavcima – powered by Career Centar. Odlična je ovo prilika za studente i mlade da se na neformalan način upoznaju i predstave potencijalnim poslodavcima iz različitih djelatnosti.

Zanimljiva dva predeventa konferencije

Konferenciju u Zagrebu najaviti će dva događanja. U Swanky Mintu održat će se panel “Život jednog freelancera” u kojem će sudionici prestaviti kako izgleda graditi karijeru i zarađivati kruh kao freelancer. Event će začiniti stand-up battle u kojem će se okušati naši poznati komičari.

U sklopu humanitarne košarkaške utakmice “Širi dobro” javne osobe poput glumaca, sportaša i voditelja odigrati će tekmu u svrhu prikupljanja sredstava za beskućnike Grada Zagreba. Cjelokupni program odvija se u Cedevitinom Domu košarke na Velesajmu.

Dodatni sadržaj                                                          

U sklopu konferencije institucije će predstaviti mogućnosti za pokretanje i financiranje posla namijenjene poduzetnicima i svima koji to žele postati. Također, unutar EU cornera posjetitelji će tokom cijelog dana moći saznati o mogućnostima koje za poduzetnike i mlade nude EU fondovi.

Svi koji se žele okušati u radu i studiju u inozemstvu imati će priliku saznati informacije o navedenim mogućnostima.

Sudionici će se moći upoznati i sa najnovijim trendovima u području tehnologije, od čega vrijedi posebno izdvojiti prezentaciju i radionicu o 3D printerima, gamingu i programiranju.

Mjesto vrhunskog networkinga i odlične zabave

Zbog odličnog networkinga i zabave u kratko vrijeme konferencija je postala nezaobilazno mjesto za sve one koje zanimaju inspirativne priče, osobni razvoj, karijera, poduzetništvo, tehnologija, motivacija i uspjeh.

Rijetka je to prilika u godini da na jednom mjestu susretnete toliko inspirativnih i utjecajnih osoba iz različitih domena. Zbog odlične atmosfere networking s predavačima traje tokom cijele konferencije, a nastavlja se i na njenom neformalnom dijelu.

Glavni dio konferencije su uspješne priče pojedinaca – poduzetnika, menadžera, sportaša, novinara, umjetnika, znanstvenika i dr., koji će podijeliti ideje, znanja te životna i poslovna iskustva. Održat će se i specijalizirane radionice, u kojima će profesionalci sudionike upoznati s temama iz područja poput financija, marketinga, IT, dizajna, event menadžmenta, novinarstva, lifestylea, fitnessa, prehrane…

Inspire Me goes world tour

Nakon što je prošla cijelu Hrvatsku, poslije konferencije u Zagrebu slijede izdanja konferencije u većim gradovima regije, a potom i u ostatku Europe i svijeta.

Dodatne informacije

Više informacija o konferenciji možete pratiti na webu i facebook stranicama. Early bird ulaznice po povoljnijim cijenama u prodaji su do 22. listopada, a dostupne su preko linka.

Inspire Me konferencija do sad

Inspire Me konferencija održana je do sada u pet gradova: Zagrebu, Rijeci, Puli, Osijeku i Zadru, a sudjelovalo je preko 2.500 sudionika i 170 predavača. Neki od najpoznatijih govornika bili su Lada Tedeschi Fiorio, Boris Žgomba, Nikola Žinić, Rob Anderson, Sandro Mur, Ćiro Blažević, Davor Pavuna, Korado Korlević, Antonija Blaće, Andrea Andrassy, Ingrid Divković, Iva Soldo …Govori se mogu pogledati na YouTube kanalu konferencije.