3 min čitanja

Nedugo nakon što je najavljen novi projekt koji mijenja svijet edukacije i networkinga: Inspire Me Camp, iz Inspire Me platforme stiže nova vijest!

Naime, najinspirativnija konferencija krenula je u potragu za novim članovima. Jedinstvena je ovo prilika da postanete dio tima i steknete nezaboravno iskustvo.

Prijave su otvorene do 30. rujna, a prijaviti se mogu studenti različitih usmjerenja svih Sveučilišta u Hrvatskoj i mlade osobe do 30 godina.

Novi članovi imati će priliku sudjelovati u organizaciji konferencija diljem Hrvatske i Europe. Osim toga, otvara im se jedinstvena prilika da se uključe u organizaciju prve međunarodne Inspire Me konferencije koja će 2020. u Istri okupiti 5.000 sudionika iz cijele Europe.

Inspire Me platforma

Inspire Me predstavlja jedinstvenu konferenciju u kojoj uspješni pojedinci (menadžeri, poduzetnici, sportaši, umjetnici…) iz različitih područja dijele svoje ideje, znanja te životna i poslovna iskustva.

Počevši kao konferencija Inspire Me je u međuvremenu prerasla u platformu koja se osim konferencije sastoji i od portala, humanitarnog dijela, nagrada Širi dobro i Inspire Me 2030 te sportskih evenata.

Inspire Me konferencija održana je u pet gradova (Zagreb, Rijeka, Pula, Osijek, Zadar), a sudjelovalo je 6.000 sudionika i 250 predavača.

Dosadašnji predavači bili su Lada Tedeschi Fiorio (Atlantic Grupa), Boris Žgomba (Uniline), Miroslav Ćiro Blažević, Tarik Filipović, Antonija BlaćeAndrea Andrassy, Miljenko Vaić (Nestle), Ingrid Divković, R. Michael AndersonRob Anderson, Ana Šuper Matana (Daimler Benz), Davor Pavuna, Alis Marić, Korado Korlević, Krešimir Mišak

Govori se mogu pogledati na YouTube kanalu konferencije na kojem imaju 300.000 pregleda!

Nakon što je obišla cijelu Hrvatsku, Inspire Me konferencija polako se širi i na druge zemlje. Prvo slijede izdanja u većim gradovima regije, a potom i u ostatku svijeta.

U 2020. održat će se velika međunarodna konferencija u Istri koja će okupiti preko 5.000 sudionika iz cijele Europe.

Kombinacija učenja i zabave

Dosadašnje iskustvo pokazalo je da ambiciozni i mladi pojedinci, koji kao članovi tima sudjeluju u organizaciji konferencije, izgrade zavidne karijere u velikim kompanijama ili uspješno uplove u poduzetničke vode. Osim za stjecanje praktičnog znanja, odlična je to prilika za upoznavanje i suradnju s vodećim profesionalcima iz struke.

Jednom Inspire Me, uvijek Inspire Me:)

Zbog odličnog community-ija stvorenog oko konferencije, odnosi uspostavljeni s mentorima, predavačima i ambasadorima prilikom rada na projektima, nastavljaju biti support i u daljnoj karijeri mlade osobe.

A little party never killed nobody

Osim učenja i networkinga nezaobilazan dio je i zabava pa se tokom cijele godine održavaju teambuildinzi i nezaboravni partyiji na kojima se okupljaju svi članovi i ambasadori iz cijele Hrvatske.

Učimo dok smo živi

Važan segment je i edukacija, pa tako članovi dobivaju mogućnost sudjelovanja na eventima poput Inspire Me Campa i konferencijama kao što su Weekend Media Festival, Dani komunikacija…

Širimo dobro

Bitan aspekt je i humanitaran dio, pa članovi tima nastoje pomoći i onima kojima je to najpotrebnije. Neke od dosadašnjih akcija odnosile su se na pomoć beskućnicima Grada Zagreba i djeci Afrike.

Iskustva članova

Jedna od članica tima Inspire Me konferencije jeste i Iva Šamanić Jureša. O svom dosadašnjem iskustvu kaže:

“Ekipa organizatora, volontera, predavača i sudionika je moje omiljeno društvo. Odmah po uključenju u timu osjetila sam se dobrodošla i kao njegov sastavni dio, a rečenica koju sam od ostalih članova često čula je “Kako ti mogu pomoći!” 🙂 Definitivno iskustvo za preporučiti!”

Tko se može prijaviti? 

Prijave su namijenjene za studente i mlade neovisno o studiju/struci, usmjerenju i gradu u kojem studiraju ili rade. Prijaviti se mogu:

  • Studenti svih godina studija različitih usmjerenja poput ekonomije, informatike, tehničkih i humanističkih studija i dr. sa prosjekom ocjena iznad 3.0., a koji studiraju na bilo kojoj visokoj školi, Veleučilištu ili Sveučilištu na području Hrvatske (Zagreb, Rijeka, Split, Osijek, Zadar, Pula, Dubrovnik, Varaždin, Koprivnica), BiHSrbije, Crne Gore i Slovenije.
  • Mlade osobe do 30 godina s VSS ili VŠS

Zašto se prijaviti

  • Stjecanje praktičnih znanja iz različitih područja (npr. financije, marketing, IT, grafički i web dizajn, event management, multimedija)…
  • Mogućnost sudjelovanja na ostalim eventima platforme poput Inspire Me Campa
  • Mogućnost sudjelovanja u organizaciji prve međunarodne Inspire Me konferencije u Istri u 2020. s osiguranim besplatnim smještajem i prijevozom
  • Sudjelovanje na teambuildinzima po cijeloj Hrvatskoj
  • Potvrda volontiranja (volonterske knjižice)

Način prijave

Odabrani kandidati postati će član jednog tima (financije, marketing, eventi, dizajn, multimedija (foto i video), IT, program, content, PR, EU fondovi).

Svi kandidati trebaju poslati svoje životopise na e-mail adresu:
inspire.me.konferencija@gmail.com s naznakom „Prijava za tim“ najkasnije do 30. rujna.

Nakon isteka roka prijava, kandidati će biti pozvani na intervju s predstavnicima organizatora (prilika za tvoje predstavljanje i pitanja koje imaš za nas J ), a sa svima onima koji ne budu u mogućnosti prisustvovati razgovor će se obaviti online (npr. putem skype-a).

Članovi tima kažu da im je ulazak u tim jedna od najboljih odluka u životu! Da li će to i s tobom biti slučaj prijavi se i doznaj 🙂

Dodatne informacije

Za dodatne informacije šaljite upite na e-mail: inspire.me.konferencija@gmail.com ili postavite upit preko facebook stranice Inspire Me konferencija.