1 min čitanja

Nakon modela Note 9 Samsung je predstavio i novi Samsung Galaxy Watch koji donosi znatna poboljšanja dolazeći s dugotrajnijom baterijom, LTE povezivanjem, opcijama za praćenje životnih navika te bezvremenskim i personaliziranim dizajnom.

Uz pomoć pametnog sata korisnici mogu još bolje pratiti razinu stresa i ritam spavanja. Na tržište dolazi u čak tri boje – srebrnoj, ponoćnoj crnoj i popularnoj rose gold boji, a moguće ga je i dodatno personalizirati izborom boje remena.

Budite povezani gdje god se nalazili

Poboljšano trajanje baterije na Galaxy Watchu do 80 sati eliminira potrebu za čestim punjenjem te pomaže korisnicima da ostanu u korak sa svojim tjednim obvezama.

Uz produljeno trajanje baterije, treba istaknuti i kako razdvajanje sata od pametnog telefona nikad nije bilo lakše zahvaljujući mogućnosti LTE povezivanja na samom satu.

Time je, neovisno o pametnom telefonu, omogućeno korištenje Galaxy Watcha za komunikaciju porukama i pozivama te lociranje i slušanje glazbe u više od 15 zemalja zahvaljujući 30-ak operatera.

Osnovne karakteristike

Biti će dostupan u dvije različite veličine, promjera 42 milimetra i 46 milimetara.

Veći Galaxy Watch je debeo 13 milimetara i težak oko 63 grama. Dostupan je jedino u srebrnoj boji, ali kupci mogu birati remen u crnoj, plavoj ili sivoj boji.

Manji sat težak je 49 grama i debeo oko 12,5 milimetara, a za ovu verziju dostupni su remeni i u ljubičastoj, bež, smeđoj, crvenoj i žutoj boji.

 

Foto: Samsung

Obje verzije satova imaju rotirajuću masku, što je jedinstven način interakcije s pametnim satom koji je predstavljen na prethodnim Samsung uređajima.

Galaxy Watch je i vodootporan. Dolazi uz AMOLED ekran i rezoluciju od 360 x 360 piksela.

Cijena modela na tržištu će se kretati između 2.500 i 3.000 kuna.