1 min čitanja

U Biogradu „Bijelom gradu na moru“, na obali Jadranskog mora, s pogledom na otok Pašman, na putu od Zadra i Sukošana prema Vodicama i Šibeniku, smjestio se Hotel Adria  gdje najavljujemo održavanje još jednog fantastičnog O’Kiz festivala za sve zaljubljenike u ples kizombu, tzv. Afrički tango u razdoblju od 21.8.2019 do 26.8.2019.

Nakon uspješne četiri godine održavanja festivala te nevjerojatnog O’Kiz festivala 2018, organizacijski tim za svoje 5. ljetno izdanje O’Kiz-a 2019, u Hrvatsku dovode svjetska imena kizomba scene, kako dj-eva tako i instruktora, te drugih profesionalaca iz plesnog svijeta. Podiji su živopisni, a pleše se na stilove kizombe, sembe, i urban kiza uz raznovrsnu kizomba glazbu za ultimativni doživljaj.

Ples, zabava i edukacija

Najbolji festivalski odmor na Jadranu ovog ljeta svojim posjetiteljima pruža nezaboravno iskustvo bogatim sadržajem: 5 dana plesa, dnevnih partya na plaži i bazenu, radionice sa vašim omiljenim instruktorima, noćni partiji, party na brodu, chill out zona i još mnogo toga…

Tamo Vas očekuju neka od najvećih imena plesnih instruktora kao Willy Ledoux, Davy & Leika, Kalypso Never Enough, Mark Anthony, Sneja & James, Thierry Sambakin, te hrvatima itekako poznat Ozy Shyne koji je zaslužan za dovođenje kizombe u Hrvatsku te ujedno glavni organizator O’Kiz festivala.

Jedinstveno iskustvo u Biogradu

Cijela postava DJ-eva biti će spremna pružiti Vam još jedno jedinstveno iskustvo na prekrasnoj plaži u Biogradu na Moru!

Spomenuti ćemo samo neka imena koja će biti zadužena za dobru atmosferu  na ovogodišnjem petom izdanju festivala, a to su Dj Stefanio Lima, Dj Zen, Dj Valerie Oliveira, Dj Lenhy, Dj Hugo Smile, Dj Ozy Shyne, Dj Kin, Dj Mark Anthony i drugi.

Kako sudjelovati

Prijavom na festival moguće je kupiti Full pass koji vam pruža pet dana kompletnog uživanja u suncu i moru, i Party Pass koji obuhvaća dnevne i večernje partye.

Party na brodu, koji je kao dodatna ponuda festivala za sve one koji žele više od odmora će pružiti posebni doživljaj sunca, mora, plesa, koktela te dobrog društva i atmosfere. Svoj pass možeš osigurati na linku.

Kako je broj ljudi izuzetno ograničen, organizatori mole sve zainteresirane za uživanje u najboljem godišnjem odmoru da svoje mjesto pod suncem osiguraju na Facebook eventu događaja.

Vaše najbolje mjesto za provesti svoj godišnji odmor čeka Vas u Biogradu na Moru od 21.8.2019-26.8.2019.Vidimo se tamo!