1 min čitanja

Zemlja zabave dolazi na Burger Maniju! Ova malena tvornica velikih evenata pobrinuti će se za dječje sadržaje u Kid’s corneru.

Klinci i klinceze moći će uživati na napuhancima koji će biti pod nadzorom animatora Zemlje zabave.

Dok roditelji uživaju u vrhunskim burgerima i steakovima, djeca će moći uživati u dječjim radostima.

Također, na Burger Maniji, Zembie’s street food premijerno predstavlja Kid’s meni koji će uključivati burger, pomfit i voćni sok, a moći će se kupiti za 50 kuna.

Bogata gastro ponuda 

Burger Mania se održava 14. i 15. kolovoza u blizini pulske Arene, pored Hotela Amfiteatar (Amfiteatarska 6). Radno vrijeme oba dana festivala je od 18-01h, a ulaz je besplatan.

Ovaj jedinstven događaj okuplja majstore burgera iz cijele Hrvatske i šire. U ponudi će biti fantastični primjerci sa sastojcima poput goveđeg jezika, mljevene svinjetine, slanine, tune, kavijara, veganskih sastojaka..

Osim burgera, gastroljupci dolaze na svoje jer će u ponudi biti i ekskluzivni steakovi, craft piva, kokteli, grill poslastice, tortilje…

Brojni noviteti i posebnosti

Mario Kamenar po prvi put u Istru dovodi svoj food truck iz Rijeke. Posjetitelji će moći probati dva njegova burgera: s goveđim obrazom i onaj s trganom svinjetinom.

Mario Mandarić, mladi kuhar svjetskog glasa, za posjetitelje je pripremio ekskluzivne odreske. Dva degustacijska odreska biti će Minute i Exclusive steak, koji će se moći probati po promotivnim cijenama.

Za one koji vole nešto druge okuse tu je i Green corner, gdje će prisutni moći probati  veganske specijalitete.

Posjetitelji će moći uživati u craft pivu Bura iz Poreča i Papku od Mate Jankovića i Varionice, a promociju će imati vodnjanska Fabrika Bire.

Poznata imena gastro scene

Događaj će okupiti brojna poznata imena s gastro scene, a najviše pažnje privuklo je gostovanje Marija Mandarića iz Splita, chefa s iskustvom rada u Fat Duck u Londonu, koji se smatra najboljim restoranom u svijetu.

Osim njega tu su i Muhamed Pušina iz Sarajeva te Iva ZemboMatej Zmajić i Deniz Zembo iz Pule.

Više informacija

Novosti o festivalu pratite na facebook instagram stranici Burger Manie. Dodatne informacije možete dobiti na mail: burgermaniahr@gmail.com ili na kontakt 091 576 2362.

O organizatoru

Kulinarski razvojni centar Deniza Zembe predstavlja jedinstvenu platformu koja okuplja vodeće stručnjake i proizvođače iz područja gastronomije, vinarsta, maslinarstva, craft pivarstva…