1 min čitanja

Nakon izdanja u Rovinju, akademija je nastavila turneju po Istri! Puležani su pokazali veliku želju za sudjelovanjem, pa je tako 50ak njih odslušalo prvi dan akademije u punoj Istarskoj razvojnoj agenciji.

Neke od ideja koje su sudionici razradili prvog dana jesu: mikro pivovara, usluga prijevoza uz specijaliziranu ponudu, ideja ogledala za virtualni makeup, turistička agencija, vaga za hranu u menzama uz aplikaciju za kontroliranje unosa kalorija, antifouling folija za brodice na principu nanotehnologije, aplikacija za posredovanje pri zapošljavanju…

Pobjednika ćemo saznati u petak, zadnjeg dana akademije u Puli, kada će sudionici u tri minute prezentacije predstaviti žiriju svoje ideje.

Startup akademija dolazi još u 4 grada: Buzet, Umag, Labin i Buje. Zbog velikog interesa, a ograničenog mjesta preporuka je da prijavu izvršite što ranije putem prijavnog obrasca na linku.

Startup akademija se nastavlja

Drugo izdanje Startup akademije u Istri izazvalo je velik interes. Ukupan broj prijava premašio je brojku od 200 sudionika. Nakon izdanja u Vodnjanu, Poreču, Rovinju i Puli slijedi nastavak u 4 grada:

  • Buzet (12.-14.11.), Umag (19.-21.11.), Labin (26.-28.11.) i Buje (02.-04.12).

Prijava se izvršava ispunjavanjem prijavnog obrasca preko linka.

Način prijave

Prijaviti se možete putem ispunjavanja prijavnog obrasca na linku. Zbog velikog interesa, a ograničenog mjesta za sudjelovanje preporuka je da prijavu izvršite što ranije.

Nakon uspješne prijave, neposredno pred početak akademije u gradu za koji ste se prijavili, obavijestit ćemo vas o detaljima i programu.

Više informacija

Novosti o Startup akademiji pratite na facebook stranicama, a za upite se možete javiti i na mail: akademija.startup@gmail.com ili na 098 965 2335.