1 min čitanja

Na sveopće veselje svih ljubitelja burgera, u Pulu 14. i 15. kolovoza dolazi Burger Mania! Ovaj jedinstven događaj okuplja najbolje majstore ovog malog, velikog zalogaja iz cijele Hrvatske i šire. 

Osim burgera, gastroljupci dolaze na svoje jer će u ponudi biti i ekskluzivni steakovi, craft piva, kokteli, grill poslastice, tortilje, palačinke, sladoled…

Burger središte Hrvatske

Burgeri su zadnjih godina u cijelom svijetu doživjeli pravi procvat, pa se tako i u Hrvatskoj može pronaći fantastičnih primjera. 

Na festivalu će se moći naći puno primjera, kako se kreativnošću i vrhunskim, ponekad neobičnim i neočekivanim sastojcima, može napraviti neponovljiv burger.

Organizatori najavljuju čak 20-ak burgera i steakova koje će posjetitelji moći probati, uz popularne cijene koje će se kretati od 30 do 70 kuna. 

Velik interes pobuđuje i prava mala poslastica: steakovi pripremljeni od vrhunskih masterchefova na Green Egg roštilju. Neki od njih će biti dobro poznati Ribeye, Fiorentina, Minute, Vagyu i mnogi drugi, a chefovi će ih spremati na velikom Green Egg roštilju.

Za one koji vole nešto druge okuse tu je i Green corner, gdje će prisutni moći uživati u veganskim specijalitetima.

Gurmanski događaj u prekrasnom okruženju

Burger Mania je za prvo izdanje odabrala sve prepoznatljivije mjesto za gastro evente u Hrvatskoj. Tako nakon Gastro Buzz Festivala, u blizini pulske Arene, pored Hotela Amfiteatra, dolazi i ovaj festival burgera.

Događaj će se odvijati u posebnom scensko-vizualnom okruženju, uz popratnu pozadinsku glazbu naših poznatih imena.

Bogata ponuda burgera, ekskluzivni steakovi, vrhunska craft piva, maštoviti kokteli, slastice i sadržaji za djecu  – dovoljno je razloga za posjet Burger Maniji, zar ne?

Više informacija

Novosti o festivalu pratite na facebook i instagram stranici Burger Manie. Dodatne informacije možete dobiti na mail: burgermaniahr@gmail.com ili na kontakt 091 576 2362.

O organizatoru

Kulinarski razvojni centar Deniza Zembe predstavlja jedinstvenu platformu koja okuplja vodeće stručnjake i proizvođače iz područja gastronomije, vinarsta, maslinarstva, craft pivarstva…