1 min čitanja

Veoma je motivirajuće bilo prisustvovati na Digitalnoj akademiji Rovinj. Skoro 60 sudionika potvrdilo je velik interes koji u zadnje vrijeme vlada za digitalnom svijetom.

Dio sudionika pokazao je želju da napravi digitalnu karijeru i zaposli se u tom svijetu, a dio će primijeniti znanja s iste u svakodnevom poslu i životu.

Polaznici su akademiju ocijenili s 4,73 od 5, te iskazali želju za nastavkom odnosno održavanjem napredne razine.

U nastavku pročitajte dojmove sudionika izdanja akademije u Rovinju.

Dojmovi sudionika

Romana Maružin iz Rovinja, ističe da su dojmovi s akademije fenomenalni. “Oba dana su bila divna – jer je organizacijski tim top. Uspjeli su grupirati toliko informacija u izrazito kratko vrijeme. Doživjela sam totalno prosvjetljenje što se tiče programiranja obzirom da sam do ovog danas imala malo iskrivljenu sliku o tome (teško i dosadno). Planiram s kolegama pokrenuti tvrtku pa mi osobno jako puno znače stečena znanja na Digitalnoj akademiji“. Nastavite raditi ovo što radite, i definitivno bi voljela sudjelovati na naprednoj razini, nadodala je Romana za kraj.
Matilda Zanini iz Rovinja ističe da su teme akademije jako zanimljive i da bi ju svakako preporučila drugima. “Jako korisna, i zbilja odlična edukacija te bi svakako sudjelovala i na naprednoj razini. Predavači su bili odlični, sve su lijepo prezentirali i popratili s materijalima, baš sam oduševljena. Meni su osobno zbog posla najviše zanimale društvene mreže i web dizajn“.
Ivan Cerin iz Rovinja, moj dojam akademije je odličan. “Sviđalo mi se da se radilo na konkretnim primjerima. Svakako bi ju preporučio svima, bez obzira da li ih zanima digitalno područje. Dobro je poznavati stvari poput primjerice crypto valuta. Sve skupa me motiviralo da nastavim i sam dalje istraživati te sam zainteresiran za naprednu verziju isto”.

Nastavak akademije

Prvo izdanje Digitalne akademije prošlo je 4 grada, a prijavilo se preko 200 sudionika iz različitih gradova.
Novosti o akademiji pratite na facebook stranicama, a više informacija možete dobiti putem maila digital.akademija@gmail.com.