1 min čitanja

Još jednom Buzet se pokazao kao grad koji okuplja odlične poduzetničke ideje! Startup akademija Buzet imala je prijavljenih 20 sudionika i 7 ideja!

Nakon Labina i Buzeta, Startup akademija stiže još u dva istarska grada: Rovinj (09.-11. studenog) i Pulu (11.-13. studenog), a odvija se online putem!

Pobjedu odnijela jedinstvena ideja

Žiri je kao pobjednicu proglasio Saru Jurišević, a ideja je poprilično inovativna i jedinstvena.

Putem Analize boja, svakoj osobi se dodjeljuje paleta boja koja joj najbolje pristaje. Uz Sarino stručno vodstvo, njezini klijenti mogu pratnju i savjete iskoristiti kod šminkanja, odjeće i bojanja kose, kako bi njihov izgled bio prirodan i harmoničan.

Na ovaj način ističu se vrline na licu i tijelu, a umanjuju se mane kada se dobro iskoristi ova taktika s bojama.

Prednost je višestruka, povećava se samopouzdanje i izgled osobe, a tu je i nezanemariv vid uštede, jer osoba može kupovati samo što joj zaista treba i pristaje.

Najbolje ideje osigurale put u Grand Finale

Stručni žiri u sastavu Mirna Mehičić (Zagrebačka banka), Iris Jakac (Grad Buzet) i Denis Alessio odabrao je tri najbolje ideje. Svaka od njih, zauzela je svoje mjesto u Grand Finalu akademije.

Redoslijed je slijedeći:

  1. Bee Unique – Sara Jurišević
  2. Magic Istra – Wedding, Teodora
  3. Modni bus – Majda Milevoj Klapač

Next stop: Rovinj i Pula

Startup akademija stiže još u dva istarska grada: Rovinj (09.-11. studenog) i Pulu (11.-13. studenog), a odvija se online putem!

Za sudjelovanje u Startup akademiji možete se prijaviti putem linka u nastavku: https://forms.gle/nDd6XQUTPatHJay9A.

Kombinacija edukacije i natjecanja

Svi oni koji razmišljaju o realizaciji svoje ideje dobit će na akademiji dobit će sve što im je potrebno: znanje, iskustvo, mentorstvo, aktualnosti te nagradni fond.

Osim poduzetničke edukacije (financije, marketing, poslovno planiranje, prodaja…), postoji dodatno i natjecateljski dio koji nije obvezan, a u njemu mogu sudjelovati svi oni koji imaju vlastitu ideju.

Sudionici akademije koji imaju ideju (pojedinačno ili timski), imaju je priliku razraditi kroz radionice te mentorstvo profesionalaca te dobivaju podršku za njenu realizaciju.

Najbolja ideja dobiva 10.000kn, a u nagradu u cijelosti osigurava Istarska razvojna agencija. Sponzor projekta je Zagrebačka banka.

Važno je napomenuti da poslovne ideje mogu biti iz bilo koje djelatnosti: od IT ili turističke agencije, welness & spa centra, kuće za odmor, agencije za nekretnine, inovacije na tržištu…Više informacija o ovogodišnjoj akademiji pronađite putem linka.

Više informacija

Novosti o Startup akademiji pratite na facebook stranicama, a za upite se možete javiti i na mail: akademija.startup@gmail.com.