1 min čitanja

Ovaj vikend bio je rezerviran za kulinarsku revoluciju u režiji Deniza Zembe. Veliko otvorenje Kulinarskog Razvojnog Centra okupilo je 300-ak ljubitelja kuhanja!

Ovakav event Pula ne pamti duže vremena, pa komotno ga možemo proglasiti za gastro događaj godine.

Otvorenje je privuklo i brojne osobe iz javnog života, pa su tako Zembinu priču došli podržati Bruno Šimleša, Lana Klingor Mihić, Almira Osmanović, Sandro Nicević, Dragan Jovanović…

Nova platforma za ljubitelje kuhanja

Jedan od najpriznatijih hrvatskih chefova, u sklopu svog pulskog hotela i restorana otvorio je Kulinarski Razvojni Centar Amfiteatar, svojevrsnu edukativnu platformu za sve ljubitelje hrane i zdravog života.

Tako će svi zainteresirani odsad na jednom mjestu imati prilike naučiti kako se zdravo i pravilno hraniti, a prva prilika je 11. listopada kada kreće prva radionica Zembine škole.

Prisutni uzvanici uživali su u najboljem što nudi istarska gastronomija, pa su osim u  Zembinim čarobnim zalogajima, uživali u vinu, koktelima, maslinovom ulju, craft pivu, umacima, tartufima…

Odličnu atmosferu održavali su Sandro Pleter (Dogma) i DJ Carlitos, a specijalne vizualne efekte tokom cijele večeri stvarala je ekipa iz Visualie. Zabava je potrajala do dugo u noć, a iza ponoći se preselila u popularni pulski klub.

Organizator kompletnog otvorenja bila je 360 agencija, a voditeljica programa Claudia Pučić. Kulinarski razvojni centar Amfiteatar podržali su Negri Olive, Brist Olive, učilište Addenda, Bura Brew, Forto, Vina Capo, Diković Vinarija, Gastro Stil, SAS knjigovodstvo, Eko Atelijer, Slana kuharica, Radin Air, udruga Istra Barmen.

Pogledajte atmosferu sa otvorenja na slikama u nastavku.