2 min čitanja

Startup akademija dolazi u Labin! Odlična je ovo vijest za sve one koji razmišljaju o ulasku u poduzetništvo i pokretanju vlastitog posla, ili su postojeći poduzetnici s novim projektima na vidiku i željni dodatne edukacije.

Akademija u ovom gradu na rasporedu je 26.-28. listopad (16:30-20:00h), a održat će se online. Prijava je moguća putem prijavnog obrasca na linku.

Vrhunski predavači i radionice

Koji su besplatni marketinški alati i kako ih efikasno koristiti. Obrt ili tvrtka: kako izabrati pravni oblik. Da li je bolje Facebook ili Instagram oglašavanje. Kada je dobro koristiti Google Ads? Kako najbolje izraditi i koristiti web stranicu/webshop i kako je covid promijenio biznis. Koji su poticaji dostupni iz nacionalnih i EU fondova. Koje mogućnosti nude novi venture capital fondovi u Hrvatskoj?

Odgovore na ova pitanja dati će vrhunski stručnjaci iz cijele Hrvatske, a neki od njih su Željka Barišić (Forca Digital Agency), Gabriela Žic Turković (Zagrebačka banka), Denis Prekaj (dPoslovi), Ivan Sapundžić (Start-Up udruga), Cinzia Zubin (HBOR), Anita Šimek (Start-Up udruga), Ivana Vinko (Shiny Glow Design), Andrej Đapić, Katarina Đapić

Najbolje ideje u utrci za 10.000 kuna

Osim edukativnog dijela, sudionici akademije koji imaju ideju (pojedinačno ili timski), ukoliko žele mogu sudjelovati i u natjecateljskom dijelu.

U svakom gradu proglašavaju se najbolje ideje, koje ulaze u Grand Finale na kojem se odabiru pobjednici koji dobivaju vrijedne nagrade (mentorstvo, početni kapital i opremu).

Pobjednička ideja osvaja 10.000kn, a nagradu u cijelosti osigurava Istarska razvojna agencija. Sponzor projekta Startup akademija je Zagrebačka banka.

Što dobivaju sudionici?

Nakon tri dana sudjelovanja u programu Startup akademije dobivate certifikat o akademiji, ali i mnoštvo informacija i kontakata koji će vam pomoći u uspješnom pokretanju ili nastavku poslovanja.

Što dobivaju poduzetnici početnici? Za njih je Startup akademija edukativno-mentorski program koji im može pružiti podršku za početnu fazu poslovanja.

Što dobivaju postojeći poduzetnici? Oni na Startup akademiji mogu upoznati brojne inovativne modele i njihove primjene u praksi, dobiti informacije za uspješno vođenje poduzeća i rast, povezati se i sklopiti suradnje s ostalim poduzetnicima, pronaći kupce i dobavljače te potencijale zaposlenike.

Dojmovi sudionika

Mirzo Maltić poručuje kako mu je iskustvo na akademiji bilo jako zanimljivo. “Sve nedoumice koje sam imao sam došao da ih ovdje riješim. Riješio sam jako puno svojih problema u otvaranju i pripremi dokumentacije za moj projekt  i za pokretanje novog biznisa. Stvarno super osjećaj, super odnos s voditeljima i s udrugom. Svaka pohvala za cijeli Start-Up tim, jako profesionalno i na razini, cijela usluga.” – nadodao je mladi poduzetnik.

Saša Kardinar kaže kako dolazi na akademiju već drugu godinu. “Smatram je jako korisnom. Zanimljivi su i uvijek novi ljudi s novim idejama. Puno sam toga naučio. Neću ljudima ukrasti ideju, ali ću sigurno iskoristiti neke korisne stvari u mom dijelu posla kojim ću se baviti. Žao što nisam skupio snage da i ja predstavim svoj projekt, ali uživao sam slušajući izlaganje drugih.” – istaknuo je za kraj.

Način prijave

Prijaviti se možete putem linka u nastavku: https://forms.gle/nDd6XQUTPatHJay9A.

Sudjelovanje je besplatno, a broj sudionika je ograničen. Nakon uspješne prijave biti ćete obaviješteni o detaljima i programu.

Više informacija

Novosti o Startup akademiji pratite na facebook stranicama, a za upite se možete javiti i na mail: akademija.startup@gmail.com.