Nije svaki dan prilika za degustaciju vrhunskih steakova, a jedna takva pruža se 14. kolovoza u 19h u Restoranu Amfiteatar.
Za sve ljubitelje sočnih odrezaka mladi kuhar svjetskog glasa, pripremio je jednu nesvakidašnju večeru!
Mario Mandarić nije tipičan chef po mnogo čemu! Pokretanje restorana na Tajlandu, rad u Fat Ducku za Hestona Blumenthala, kuhanje za Hollywoodske zvijezde, reference su koje ima malo koji kuhar u svom životopisu.
Jelo s potpisom
Ovaj mladi masterchefza petak je pripremio jelo u 4 slijeda. Rapsodija boja i okusa uključuje uživanje u Ribeye i Baby beef odrescima, a zadnji slijed pripada desertu.
- Dimljeni juneći tartar
- Ribeye steak s Bernays umakom
- Baby beef, Cipriani, Teriaki, smoke jogurt
- Fudge sladoled
Cijena večere iznosi 250 kuna.
Način prijave
Dodatne informacije
O chefu
Mario Mandarić je moderan i kreativan kuhar koji je svoj kulinarski potpis stjecao otkrivajući neobične kuhinje svijeta.
Od Tajlanda do Engleske, gdje je radio u The Fat Ducku Hestona Blumenthala, Mandarić pokušava te iste tehnike primijeniti koristeći tradicionalne namirnice za lokalitet.
Inspiriran povijesnim receptima, kulinarski stil je fokusiran na neobične i rijetke namirnice vrhunske kvalitete, koje su servirane na moderan način.