0 min čitanja

Nije svaki dan prilika za degustaciju vrhunskih steakova, a jedna takva pruža se 14. kolovoza u 19h u Restoranu Amfiteatar.

Za sve ljubitelje sočnih odrezaka mladi kuhar svjetskog glasa, pripremio je jednu nesvakidašnju večeru!

Mario Mandarić nije tipičan chef po mnogo čemu! Pokretanje restorana na Tajlandu, rad u Fat Ducku za Hestona Blumenthala, kuhanje za Hollywoodske zvijezde, reference su koje ima malo koji kuhar u svom životopisu.

Jelo s potpisom

Ovaj mladi masterchefza petak je pripremio jelo u 4 slijeda. Rapsodija boja i okusa uključuje uživanje u Ribeye i Baby beef odrescima, a zadnji slijed pripada desertu.

  • Dimljeni juneći tartar
  • Ribeye steak s Bernays umakom
  • Baby beef, Cipriani, Teriaki, smoke jogurt
  • Fudge sladoled

Cijena večere iznosi 250 kuna.

Način prijave

Broj mjesta je ograničen. Svoje mjesto možete rezervirati klikom na link.

Dodatne informacije

Dodatne informacije možete dobiti na: 091 576 23 62 (Anita), mail: info@kulinarski-centar.com ili u inbox facebook stranice Hotela Amfiteatar.

O chefu

Mario Mandarić je moderan i kreativan kuhar koji je svoj kulinarski potpis stjecao otkrivajući neobične kuhinje svijeta.

Od Tajlanda do Engleske, gdje je radio u The Fat Ducku Hestona Blumenthala, Mandarić pokušava te iste tehnike primijeniti koristeći tradicionalne namirnice za lokalitet.

Inspiriran povijesnim receptima, kulinarski stil je fokusiran na neobične i rijetke namirnice vrhunske kvalitete, koje su servirane na moderan način.