2 min čitanja

Inspire Me konferencija traži nove članove i volontere za konferencije koje će se održati u 2018. godini diljem Hrvatske.

Inspire Me predstavlja jedinstvenu konferenciju u kojoj uspješni pojedinci (menadžeri, poduzetnici, sportaši, umjetnici, novinari…) iz različitih područja dijele svoje ideje, znanja te životna i poslovna iskustva.

U kratko vrijeme postala je jedna od najvećih konferencija u Hrvatskoj i šire. Do sada je održana u 5 gradova (Zagreb, Osijek, Pula, Rijeka, Zadar), a sudjelovalo je preko 2.500 sudionika i 150 predavača. Prva sljedeća na redu je ona u Zagrebu, a više informacija možete saznati na linku.

Neki od  dosadašnjih predavača bili su Lada Tedeschi, Boris Žgomba, Ćiro Blažević, Ivan Šarić, Ingrid Divković, Nikola Žinić, Sandro Mur, Alis Marić, Andrea Andrassy, Jan Kerekeš, Antonija Blaće, Iva Soldo, Krešimir Dvorski. Govori se mogu pogledati na YouTube kanalu.

Kombinacija učenja i zabave

Dosadašnje iskustvo pokazalo je da ambiciozni i mladi pojedinci, koji sudjeluju u organizaciji konferencije, izgrade zavidne karijere u velikim kompanijama ili uspješno uplove u poduzetničke vode. Osim za stjecanje praktičnog znanja, odlična je to prilika za upoznavanje i suradnju s vodećim profesionalcima iz struke.

Zbog odličnog community-ija stvorenog oko konferencije, odnosi uspostavljeni s mentorima, predavačima i ambasadorima prilikom organizacije konferencije, nastavljaju biti support i u daljnoj karijeri mlade osobe.

Osim po dobroj atmosferi i networkingu konferencija je postala prepoznatljiva po odličnoj zabavi. Tokom cijele godine održavaju se vrhunski teambuildinzi i nezaboravni partyiji.

Još jedan benefit za članovi organizacijskog tima jeste besplatna edukacija i sudjelovanje na ostalim konferencijama. Tako članovi dobivaju mogućnost sudjelovanja na ekskluzivnim Starter edukacijama te sudjelovanja na konferencijama poput Weekend Media Festivala, Dana komunikacija…

Tko se može prijaviti?

Prijave su namijenjene za studente i mlade neovisno o studiju/struci, usmjerenju i gradu u kojem studiraju ili rade. Prijaviti se mogu:

  • Studenti viših godina studija (druga, treća, četvrta i peta godina preddiplomskog i diplomskog studija) različitih usmjerenja poput ekonomije, informatike, tehničkih i humanističkih studija i dr. sa prosjekom ocjena iznad 3.0., a koji studiraju na bilo kojoj visokoj školi, Veleučilištu ili Sveučilištu na području Hrvatske (Zagreb, Rijeka, Split, Osijek, Zadar, Pula, Dubrovnik, Varaždin, Koprivnica)
  • Mlade osobe do 30 godina s VSS ili VŠS

Način prijave

U konferenciju se može uključiti na jedan od dva načina:

  • a) postani dio tima konferencije – odabrani kandidati postati će član jednog tima (financije, marketing, eventi, dizajn, multimedija (foto i video), IT, program, content, PR) te tako sudjelovati u organizaciji konferencije u jednom od gradova (Zagreb, Rijeka, Pula, Zadar, Osijek, Split, Varaždin, Koprivnica) u kojem će se održavati konferencija. Više o timovima pronađi na linku.
  • b) postani volonter – kandidati će postati dio tima logistika i volontirati isključivo na dan samog eventa, u jednom od gradova u kojem se održava konferencija.

Svi kandidati trebaju poslati svoje životopise na e-mail adresu:
inspire.me.konferencija@gmail.com s naznakom „Prijava za tim“ ili „Prijava za volontiranje“ najkasnije do 23. listopada 2018. godine.

Nakon isteka roka prijava, kandidati će biti pozvani na intervju s predstavnicima organizatora (prilika za tvoje predstavljanje i pitanja koje imaš za nas J ), a sa svima onima koji ne budu u mogućnosti prisustvovati razgovor će se obaviti online (npr. putem skype-a).

Dodatne informacije

Za dodatne informacije šaljite upite na e-mail: inspire.me.konferencija@gmail.com ili postavite upit preko web ili facebook stranice Inspire Me konferencija.