1 min čitanja

Najbolja digitalna konferencija u regiji na jednom mjestu okupiti će velika svjetska imena, neke od najvećih svjetskih kompanija, nagrađivane web agencije i vodeće hrvatske IT kompanije.

Ono što je privuklo pažnju javnosti je da Digital Lab.in ove godine u Hrvatsku dovodi stručnjake iz Googlea i Amazona.

Radionice iz programiranja i dizajna

Jedan od najvećih aduta ovogodišnjeg Digital Lab.ina svakako je čak 5 vrhunskih radionica. Njih će držati vodeći domaći i međunarodni stručnjaci iz područja programiranja i dizajna.

Sudionicima je ovo odlična prilika da poboljšaju znanje iz programiranja i doznaju sve o najnovijim tehnologijama i trendovima na programerskoj sceni.

To su prepoznali i sudionici, pa je radionica iz dizajna, koju predvode domaće snage Elena Crnković (Bornfight) i Igor Plac (Prototyp) već rasprodana!

Harry Roberts (CSS Wizardry) pripremio je radionicu iz frontenda o kreiranju bržih web stranica. Radionica je namijenjena frontend developerima, web dizajnerima, software inženjerima, i svim programerima koji pišu kod.

Ricardo Čerljenko, Backend Developer & System Admin u Lloyds Design-u, održati će radionicu u kojoj će polaznike upoznati s Laravel PHP Frameworkom i otkriti zašto je postao tako popularan.

Razvoj mobilnih aplikacija nikad nije bio lakši zahvaljujući pojavi React Nativea. Ali učenje istog može biti zahtjevan i dugotrajan proces. Kroz izradu aplikacije u radionici koju će voditi Mateo Hrastnik (Lloyds Design) upoznati ćete se sa prednostima i nedostatcima ove platforme.

U radionici Gerarda Sansa (AWS) sudionici će izraditi aplikaciju, od razvoja do produkcije, koristeći VueJS i GraphQL.

Foto: Marin Cuk Vurnek EVENTography

Google, Amazon i Booking.com na jednom mjestu

Konferencija će imati 11 govornika, pa će tako svoje znanje i iskustvo podijeliti: Merlin Rebrović (Google), Kene Udeze (Booking.com), Daisy Potfer (Immersive Garden), Harry Roberts (Css Wizardry), Mario Šestak (Bornfight), Magdalena Magličić (FIVE), Thomas Ragger (WILD), Deepak Pai (Booking.com).

Dodatne informacije

Više informacija o konferenciji Digital Lab.in možete pratiti na web i facebook stranicama. Ulaznice su dostupne preko linka.

Novosti možete pratiti i na ostalim platformama konferencije: InstagramTwitterLinkedIn.

Foto: Marin Cuk Vurnek EVENTography