1 min čitanja

U sklopu Startup akademije u Labinu održat će se prava mala poslastica! Radi se o službenom otvorenju modernog Coworkinga Labin.

Odlična je ovo vijest za sve one koji razmišljaju o pokretanju posla ili su poduzetnici početnici u potrazi za novim radnim prostorom.

Otvorenje Coworkinga Labin na rasporedu je u utorak, 26. studenog u 15:30h, u Coworking prostoru koji se nalazi na prvom katu Gradske knjižnice, a sudjelovati mogu svi zainteresirani.

Nakon kratkih uvodnih govora, sudionici će moći obići prostore i iz prve ruke dobiti sve informacije o mogućnostima korištenja prostora.

Odlični uvjeti za poduzetnike

COWORKING Labin, smješten na prvom katu Gradske knjižnice, započeo je s radom u ožujku tekuće godine te je sa svojih 10 radnih jedinica otvoren svim osobama koje svoju djelatnost mogu obavljati putem računala u dijeljenom prostoru.

Radne jedince moguće je koristiti dnevno, tjedno, mjesečno ili godišnje, a u troškove korištenja prostora za rad, osim uredskog stola i stolice u dijeljenom uredu, uključeni su i troškovi električne energije, grijanja i hlađenja, čišćenja i održavanja, komunalne i ostale naknade, korištenje printera i skenera, korištenje čajne kuhinje, brza internet veza i Wi-Fi.

Besplatan prostor za poduzetnike početnike

Grad Labin kao jednu od mjera poticanja poduzetništva subvencionira troškove korištenja radnih jedinica u coworking prostoru na način da poduzetnicima početnicima daje na korištenje prostor bez naknade na razdoblje od jedne godine od dana početka korištenja.

Kroz Program jačanja gospodarstva osiguravaju se sredstva za nabavu opreme i inventara, poboljšanje vizualnog identiteta, subvencioniranje troškova korištenja radnih jedinca za početnike te plaćanje režijskih troškova.

Startup akademija po drugi put u Labinu

Otvorenje coworkinga označiti će početak druge Startup akademije u ovom gradu.

Akademija u ovom gradu na rasporedu je 26.-28. studenog (16:00-20:00h) u Gradskoj knjižnici u Labinu.

Prijava je moguća putem prijavnog obrasca na linku, najkasnije do 25. studenog.

Startup akademija u Labinu provodi se u suradnji Start-Up udruge, Grad Labina i Istarske razvojne agencije.