4 min čitanja

Bliži se prvo izdanje novog projekta unutar Inspire Me platforme! Dosad neviđen spoj edukacije, zabave i networkinga za svoju premijeru izabrao je Istru.

Inspire Me Camp predstavlja novu generaciju edukacije koja uvažava nove trendove, tehnologiju te suvremen način života i rada. Sudionici će savladati set alata i tehnika potrebnih za što bolje rezultate u životu i poslu.

Kako sve ne bi ostalo na pukom stjecanju znanja, paralelno uz učenje novih stvari, sudionici u timovima osmišljavaju i razrađuju nove ideje čime edukacija dobiva sasvim jednu novu dimenziju.

Stoga, kamp možemo promatrati i kao generator ideja, neovisno da li se radi o projektu, pokretanju vlastitog posla, organizaciji događaja, osnivanju udruge ili socijalnom poduzetništvu.

Inspire Me Camp počinje 4. listopada (od 20h), a završava 6. listopada (do 16h). Radionice su na rasporedu 05. listopada (subota, 10-17h), a osim njih sudionici mogu sudjelovati i u izletima 06. listopada (nedjelja).

Vrhunski predavači

Inspire Me Camp okupit će čak 15 vrhunskih predavača koji će održati 8 radionica. Teme će biti iz područja osobnog razvoja, financija, marketinga, IT, poduzetništva, fitnessa i novih tehnologija poput umjetne inteligencije, 3D printa, blockchaina…

Predavači na kampu su Ante Grancarić, marketinški čarobnjak koji stoji iza priče o Swankyu i Pop Summer Gardenu, Krešimir Dvorski, vlasnik franšize Nextbike za jugoistočnu Europu i stručnjak za prodaju, Dario Zorić, mentor, predavač i direktor Riječke razvojne agencije Porin, Marko Lončar, fitness trener, Matej Šimunić, digitalni nomad i full stack developer s iskustvom rada na velikim IT projektima diljem svijeta, Amel Hadžipašić, marketinški stručnjak i jedan od idejnih začetnika Inspire Me platforme, Ivan Sapundžić, Claudia Pučić, voditelj projekata u IDA-i i stručnjak za EU fondove, Ivo Zubčić, voditelj prodaje i web trgovine u IT kompaniji E-Glas.

Mentori na kampu biti će Sven Maričić, hrvatski znanstvenik godine i mentor startupovima, Željka Barišić, voditeljica marketinga američko-hrvatskog startupa Luxheal, Blanka Lasić, CEO Mindist i coach, i Deniz Zembo, vlasnik hotela Amfiteatar i pokretač startupa Circle Diet.

Osim brojnih radionica, Inspire Me Camp imati će i dva inspirativna predavanja u kojem će svoje priče podijeliti Bruno Šimleša i Dejan Nemčić.

Novi trendovi i tehnologije

Program kampa obuhvatiti će najrelevantnije trendove i tehnologije koje nam pomažu u obavljanju posla. Tako će se sudionici informirati o digitalnim alatima koje ubrzavaju i olakšavaju život jednog zaposlenika, poduzetnika ili freelancera.

U radionici Mateja Šimunića, sudionici će naučiti osnove iz područja web dizajna i izrade aplikacija. Isto tako, biti će riječ o područjima koje polako utječu u sve pore društva i mijenjaju način kako živimo i radimo poput umjetne inteligencije, blockchaina, 3D printa…

Besplatni marketinški kanali

Možete imati savršen proizvod, uslugu ili event, ali ukoliko ih ne znate predstaviti ciljnoj skupini sve pada u vodu. U svijet marketinga uvesti će vas Amel Hadžipašić, koji će o svojoj radionici govoriti o kreiranju sadržaja i promociji putem različitih kanala (Facebook, Instagram, web, Google Ads, influenceri..).

Marketinški čarobnjak Ante Grancarić u svom predavanju govoriti će o tajnama uspješne organizacije događaja.

Digitalni nomadi i freelance: novi način rada i zarade

Podatak da će do 2030. godine u svijetu biti milijardu digitalnih nomada dovoljno govori o promjenama koje se događaju na tržištu rada. Ove okolnosti za one pripremljene, predstavljaju veliku mogućnost dodatne zarade ili jedinog izvora prihoda.

Kako zarađivati putem interneta, može li se raditi i putovati, te koje digitalne platforme nude freelancerima nove poslove, stvari će o kojima će također biti riječi u radionici Mateja Šimunića.

S komunikacijom sve počinje, a prodajom završava

Dario Zorić naučit će polaznike kako da efektivno komuniciraju, što su uzroci loše komunikacije i nerazumijevanja te prepoznavanje svog komunikacijskog stila te stila sugovornika.

Također, imati će priliku savladati tehnike rješavanje konflikata i dobiti savjete za efektivno vođenje sastanaka.

Balans između privatnog i poslovnog

U modernom načinu života u kojem je svaki pojedinac “osuđen” na puno rada u kompetitivnoj i promjenjivoj okolini često dolazi do burnouta. Tada svi poslovni rezultati i uspjesi zbog narušenog zdravlja često padaju u sasvim drugi plan.

Tako će Marko Lončar održati radionicu o fitnessu i prehrani u kojem će sudionici imati priliku izraditi vlastiti plan prehrane i vježbanja.

No sikiriki: kako stres smanjiti na minimalnu razinu

U današnjim okolnostima u životu i poslu teško je ostati imun na stres. Iako ga je teško u potpunosti izbjeći, uz različite metode moguće ga je držati na minimalnoj razini.

Za to postoje različite tehnike komunikacije, disanja, koncentracija i rada na samopouzdanju o čemu će biti riječi u radionicama Claudie Pučić i Krešimira Dvorskog.

Način prijave

Za sudjelovanje na Inspire Me Campu obvezno je ispuniti prijavni obrazac na linku. Nakon prijave sudionici će na mail dobiti podatke o načinu uplate (online plaćanje ili uplatnica u banci ili pošti). Zbog velikog interesa, a ograničenog kapaciteta preporuka je da prijavu izvršite što ranije.

Inspire Me Camp počinje 4. listopada (od 20h), a završava 6. listopada (do 16h). Radionice su na rasporedu 05. listopada (subota, 10-17h), a izleti 06. listopada (nedjelja).

Cijena jednodnevne ulaznice za radionice (subota, 05.10. od 10-17h u Puli) iznosi 500,00kn (za studente 300,00kn).

Ukoliko sudionici osim edukacija žele prisustvovati i izletima i eventima u ponudi su 3 kategorije ulaznica: Regular, Gold i VIP.

Grupni popust: Regular ulaznica za 2 osobe iznosi 1.450,00 (1.000,00 – studenti), Gold ulaznica za 2 osobe iznosi 2.100,00 (1.600,00 – studenti), VIP ulaznica za 2 osobe iznosi 2.900,00kn.

VIP kotizacija uključuje smještaj tj. 2 noćenja u hotelu Amfiteatar, a za kategorije ulaznica koje ne uključuju smještaj postoji preporučeni smještaj.

Opće napomene: Za sve izlete u 3 mjesta u Istri osiguran je besplatan prijevoz. Pub crawl održava se u pubovima Shipyard, Uliks i Old City u Puli. Cooking show je natjecanje u kuhanju u timovima za amatere koje će održati prvi hrvatski Masterchef Zembo.

Izleti u pitoreskna mjestašca

Inspire Me Camp će sudionike upoznati s ljepotama Istre, pa će se tako održati izleti u 3 pitoreskna mjestašca: Labin, Svetvinčenat i Motovun.

Osim ljepota Istre, sudionici će uživati u odličnom gastronomskom doživljaju, pri čemu će uživati u vinu, tartufima i najboljem maslinovom ulju na svijetu.

Osim toga, biti će organizirani izleti u čarobna istarska mjesta. Prvi na redu je Labin, prilikom čega će sudionici razgledati stari grad i posjetiti art i gastro galeriju Negri. Nakon toga, put ih vodi do Svetvinčenta, u kojoj će se osim razgledavanja starogradske jezgre i Kaštela Morosini Grimani okušati u jedinstvenoj escape igri u Escape Castleu. Prilikom posjete Buzetu upoznati će se sa pričom o tartufima, a u obilasku grada na brdu – Motovuna posjetit će i “B5” – Wine bar s najboljim pogledom na svijetu.

Dodatne informacije

Inspire Me Camp novosti pratite na Facebooku i Instagramu platforme te FB događaju kampa. Za sva pitanja šaljite upite na društvene mreže ili na mail inspiremeplatforma@gmail.com ili na 098 965 2335.