1 min čitanja

Prvo izdanje Turističke akademije u Istri izazvalo je velik interes pa već sada ima blizu 200 prijava.

Turistička akademija je dvodnevna edukacija namijenjena malim iznajmljivačima i svima koji to žele postati. Jedinstveni je to koncept u Hrvatskoj u kojem sudionici na jednom mjestu, potpuno besplatno, mogu dobiti sve što je potrebno za uspješno poslovanje u turizmu.

Osim iznajmljivačima, akademija je namijenjena i poduzetnicima, studentima, profesionalcima, kao i svima onima koji se jednostavno žele upoznati s novim trendovima u turizmu.

Turneja po Istri

Turistička akademija započinje put po Istri: prvi na redu su Buzet, Vodnjan i Poreč, i to u slijedećim terminima.

  • Buzet (03.-04. travanj), 16-20h, Narodni Dom  
  • Vodnjan (06. travanj), 10-15h, 
  • Poreč (09.-10. travanj), 16-20h, Dom Obrtnika

Zbog velikog interesa, a ograničenog mjesta za sudjelovanje, preporuka je da svoju prijavu izvršite što ranije preko linka.

Predavanja i radionice

Turistička akademija obuhvaća sva područja koja su važna za njihovo uspješno poslovanje poput online oglašavanja, izrade web stranica, uređenja interijera i eksterijera, novih trendova i tehnologija u turizmu, zakonske regulative, gastro ponude, multimedije, infrastrukture, dodatne ponude, upravljanja kriznim situacijama…

Edukacije će držati neki od vodećih autoriteta u turizmu u Hrvatskoj i šire, pa će tako predavanja imati Deniz Zembo (Hotel & Restaurant Amfiteatar) – prvi hrvatski Masterchef, Ivana Marić (Master Holiday), Domagoj Ostović – CEO Lloyds Design, Dragica Lukin – najpoznatija slastičarka, Kristina Peršić (Travel Istria), Amel Hadžipašić (Start-Up udruga), Dejan Hren (Plethora of Creativity), Marinela Dropulić Ružić, CEO Meraklis, Daniel Korenika (Plava Laguna), Marko Flego (Krug Travel) i dr.

Na panelima će se predstaviti uspješne turističke priče u kojima će primjere dobre prakse predstaviti vlasnici obiteljskog smještaja, OPG-a, hotelijeri, vinari, maslinari, organizatori manifestacija.

Kako se prijaviti

Za sudjelovanje u Turističkoj akademiji možete se prijaviti putem linka u nastavku: https://forms.gle/s4DmZVc4LnNhiCG16

O detaljima i programu dobit ćete obavijest putem e-maila po prikupljenim prijavama za pojedinu lokaciju. Dodatne informacije moguće je dobiti na broj 098 965 2335.

Više informacija

Više informacija o rasporedu i predavačima Turističke akademije možete pratiti i na Facebook stranicama.