1 min čitanja

Bliži se najveće okupljanje poduzetnika (i onih koji to žele postati) u Istri! Na Inspire Me konferenciji u Puli, 11. svibnja, na Fakultetu ekonomije i turizma, održava se networking program u kojem će sudjelovati 100ak malih i srednjih poduzetnika.

Rijetka je to prilika u godini da na jednom mjestu susretnete toliko sudionika iz svoje i drugih industrija. Sudionici će imati priliku ugovoriti sastanke, razmijeniti iskustva i dogovoriti poslovne suradnje i partnerstva.

Biti će zastupljene različite djelatnosti s naglaskom na turizam, nekretnine, IT, marketing, financije, OPGove, nekretnine, eko biznis te startupove.

Organizatori su Start-Up udruga, poduzetnički portal eIstra, Fakultet ekonomije i turizma “Dr. Mijo Mirković” i Istarska razvojna agencija.

Bogat program za poduzetnike

Neki od sudionika networkinga su Ana Tolić Božić, direktorica CMG Hrvatska, jedne od vodećih agencija u regiji, Domagoj Ostović, CEO Lloyds Design, Krešimir Dvorski, CEO Nextbike, Dragan Barišić, Mijena, Deniz Zembo, Hotel Amfiteatar, Sergey Te, hotelijer, Mojca Tavčar Benčić, Agilna Agencija, Marino Šabijan, CEO Luxheal, Elvis Cerin, CEO eIstra, Cinzia Zubin, HBOR, Jelena Vitasović, Regional Express, Sven Maričić, Sveučilište u Puli, Željka Barišić, Life Z&Z, Kaja Pavlinić, Tinja, Rajko Horvat, Atima peleti, Marijeta Matijaš, Kreacija, Daniel Vučetić, North East Agency, Jadranka Mikša, Seaside Istria, Katarina Bulić, Global Education Shapers, Katarina Moškatelo, VOX, Aleks Curać Šarić, freelancer, Matija Plastić, Mijena, Ivan Milovan, Kulinarski razvojni centar, Nikola Tanković, Fakultet Informatike, Denis Prenkaj, DPoslovi…

Više o programu konferencije možete pronaći na linku.

Uspješni primjeri

Zbog pozitivnih iskustava s prethodnih konferencija, posebice one u Zagrebu, u kojoj je sudjelovalo čak 200 poduzetnika, organizatori su i u Puli odlučili okupiti poduzetnike na jednom mjestu.

Dosadašnji sudionici networkinga ispričali su svoja iskustva:

“Na prošlogodišnjoj konferenciji u Rijeci dogovorio sam suradnju s našim najpoznatijim maslinarom Tedi Chiavalonom kojem radimo novi web, a u Puli pronašao novog zaposlenika Eddyija Vukušića koji kod nas radi kao UX designer” – ističe Domagoj Ostović, CEO uspješne IT tvrtke Lloyds Design.

“Networking je bio drugačije iskustvo od ostatka konferencije jer nas je na najbolji način prisilio da ispričamo o sebi ono najbitnije i tako spojio sa ljudima istog interesa i osobno to mi je puno značilo. Također na temelju tih kratkih razgovora ostvario sam i 2 poslovne suradnje koje su čak se pretvorile u dugoročnije projekte.” – ističe Aleks Curać Šarić, freelancer.

“Inspire Me konferencija spojila me s mnoštvom ljudi i donijela suradnje koje nisam mogla ni pretpostaviti. Tako  sam upoznala ljude preko kojih sam dobila posao, i to u području u kojem nisam mislila da ću se pronaći – u glazbi!” – ističe Petra Perićstudentica medicine.

Sudjelovanje je moguće uz kupnju Business kotizacije za Inspire Me konferenciju preko linka.