1 min čitanja

Debatni klub Ekonomskog fakulteta u Zagrebu četvrtu godinu zaredom organizira Govorničku školu, jedan od najznačajnijih projekata udruge koji iz godine u godinu raste i okuplja sve veći broj polaznika.

O komunikacijskim vještinama u posljednjih nekoliko godina govori se u sklopu osobnog i poslovnog napredovanja. Kako im se kroz formalno obrazovanje ne pridaje dovoljno pozornosti, ovo je izvrsna prilika za sve koji žele naučiti više o govorništvu i kvalitetnoj komunikaciji na svim razinama.

Cilj Govorničke škole je pripremiti studente za kvalitetnu poslovnu i svakodnevnu komunikaciju, oslobađanje straha od javnog nastupa, samostalno i uvjerljivo prezentiranje te razumijevanje i kritičko procjenjivanje informacija koje primaju.

Ovogodišnju Govorničku školu će pohađati ukupno 100 studenata, a oni će tijekom tri dana edukacije imati priliku slušati predavanja i radionice vodećih domaćih stručnjaka iz područja komunikologije, govorništva, retorike i psihologije te će steći praktična i teorijska znanja o komunikaciji, govoru tijela i javnom nastupu.

Kroz tri dana edukacije, naglasak će ove godine biti stavljen na praktičnom dijelu nastave, odnosno radu u manjim grupama uz pomoć mentora, kako bi se što više poticao samostalan rad sudionika te isto tako stečena znanja mogla odmah primjenjivati. Kroz rad u grupama, poticat će se i natjecateljski duh sudionika, koji će se kroz tri dana međusobno natjecati u mnogobrojnim zadacima i aktivnostima.

event_GŠ_2018

Osim predavanja i radionica, u programu škole su organizirana i tematska druženja s ciljem međusobnog upoznavanja studenata i razmjene iskustava.

Svaki sudionik koji prođe trodnevnu edukaciju steći će certifikat o pohađanju Govorničke škole, koji može priložiti uz svoj CV.

I ove godine ostajemo na provjerenoj lokaciji u Crikvenici u hotelu Vila Ružica gdje će se Govornička škola održati od 12. do 14. listopada.

Do 23. rujna iskoristite mogućnost prijave po early bird cijeni kotizacije od 500 kuna u što je uključen prijevoz Zagreb-Crikvenica-Zagreb, smještaj u polupansionu s doručkom i večerom, predavanja i radionice predavača, certifikat te snimka završnog govora, a nakon 23. rujna cijena kotizacije će biti standardna.

Više informacija možete saznati na Facebook eventu: http://bit.ly/GŠ2018Event, a prijave su moguće na sljedećem linku: http://bit.ly/Prijavnica_GŠ2018