3 min čitanja

Nakon pet konferencija u kojima je sudjelovalo 2.050 sudionika i 129 predavača, u Puli počinje nova sezona Inspire Me konferencije. Govornici će podijeliti svoje uspješne karijerne i poduzetničke priče, radionice održati vrhunski profesionalci, a sudionici doznati o mogućnostima za pokretanje vlastitog posla i karijere.

 

Inspire Me predstavlja jedinstvenu konferenciju u kojoj uspješni pojedinci iz različitih područja sa sudionicima dijele svoje ideje, znanja te životna i poslovna iskustva.

Koncept konferencije proizlazi iz slogana inspire, Learn, Network, pri čemu svaka od riječi ima slijedeće značenje:

Inspireposlovne i životne priče uspješnih pojedinaca (poduzetnika, menadžera, sportaša, umjetnika, znanstvenika…)
Learnpredavanje i radionice vrhunskih profesionalaca iz različitih područja
Networkdruženje i umrežavanje sa predavačima i poslodavcima

Koncept proizlazi iz uvjerenja da je svakoj osobi, neovisno o fakultetu, struci, karijeri, poslu i dr., za “uspjeh” potrebno konstantno učenje i usavršavanje, iskustvo uspješnih pojedinaca, motivacija, mentorstvo te održavanje poslovnih kontakata sa profesionalcima, poduzetnicima i poslodavcima.

Inspire Me konferencija na jednom mjestu okuplja veliki broj studenata, profesionalaca, poduzetnika, investitora i ostalih zainteresiranih koji će se kroz program upoznati s temama vezanim za osobni razvoj, karijeru, poduzetništvo, tehnologije, motivaciju i uspjeh.

 

Što nas očekuje na konferenciji u Puli?

 

Na Inspire Me u Pulu dolaze: Ivan Šarić, komičar, Dušan Bučan, glumac, Marijan Palić, direktor marketinga vodeće regionalne škole COTRUGLI Business School, Alis Marić, pokretač najčitanijeg bloga u regiji Čitaj knjigu, Selma Smajić, vlasnica Uresa, Morena Milevoj, pokretač Brendaonice, Hrvoje Škurla, vlasnik Pink moon agencije, Marko Lončar, jedan od naših najpoznatijih fitness trenera, Hassan Abdelghani, umjetnički fotograf, Dejan Nemčić, poznati humanitarac i pokretač međunarodnih projekata “Uživo sa svih kontinenata” i “Afrika možemo zajedno”, Marijana Dabo Percan, vlasnica Tijara modne agencije, Marko Bolković, pokretač Visualia festival, Mladen Draguzet, vlasnik Istra Adventure, Tanja Miličić, Pula Film Festival, Darko Legin, Glavani Park, Massimo Piutti, direktor kampa Mon Perina, Rita Fernetich, San Rocco, Dalibor Petrinić, fitness stručnjak, Davor Uljanić, Seasplash…To nije sve, pripremili smo još pokoje iznenađenje, koja uskoro otkrivamo.

 

 

Konferencija u Puli imati će čak tri sesije (govori, radionice, pokreni posao i karijeru), a okupiti će 30 govornika i predavača te 50-ak kompanija i poduzetnika.

Osim inspirativnih govora, održati će se i brojne specijalizirane radionice iz područja poput marketinga, financija, event managementa, poduzetništva, IT, fitnessa, prehrane i dr.

U sklopu konferencije 10-ak kompanija će predstaviti mogućnosti zapošljavanja, a institucije mogućnosti za pokretanje posla, rada i studija u inozemstvu te prilike koje nude EU fondovi.

Sudionike očekuje i bogat dodatan sadržaj sa predstavljanjem novosti iz tehnologije, odličnim networkingom i neizostavnim partyem..

 

Radionice

 

U sklopu konferencije održati će se i brojne specijalizirane radionice iz područja poput marketinga, financija, event managementa, poduzetništva, IT, fitnessa, prehrane i dr. Pročitaj u nastavku neke od onih koji te čekaju.

Marko Lončar, jedan od vodećih fitness stručnjaka, u svojoj radionici će otkriti kako kroz plan vježbi i prehrane promjeniti životni stil te prehrambene navike suvremenog čovjeka današnjice. Morena Milevoj će nam kroz interaktivnu radionicu otkriti kako brendirati sebe ili svoj proizvod na društvenim mrežama. Blanka Lasić će nas kroz radionicu iz područja osobnog razvoja “Unlock your skills. Express yourself” naučiti kako učinkovito upravljati svojom karijerom te otkriti i razvijati svoje vještine. Marijeta Matijaš održati će zanimljivu radionicu koja će nam približiti kako ispravno komunicirati u poslu.

 

Networking program

 

Posebnost ove konferencije u Puli biti će najveći networking program u Istri u kojem će sudjelovati velik broj poduzetnika. Biti će zastupljene sve djelatnosti s naglaskom na turizam, IT, marketing, financije i OPGove. Sudionici će imati priliku ugovoriti sastanke, razmijeniti iskustva i dogovoriti poslovne suradnje i partnerstva. Također, moći će saznati informacije o mogućnostima financiranja pokretanja i širenja poslovanja kroz različite nacionalne i EU natječaje koje će prestaviti IDA, OK, HGK, a dolaze i predstavnici CRANEa.

Panel predavanja

 

U sklopu konferencije održat će se dva panela iz event managementa i turizma koji će okupiti najpoznatije stručnjake iz tih područja u Hrvatskoj.

 

Dodatni sadržaj

 

U sklopu konferencije brojne kompanije poput će predstaviti mogućnosti zapošljavanja, a institucije mogućnosti za pokretanje posla, rada i studija u inozemstvu te prilike koje nude EU fondovi.

Sudionici će se moći upoznati i s najnovijim trendovima u području tehnologije, od čega vrijedi posebno izdvojiti prezentaciju 3D printera i 360 fotografije.

 

Kada i gdje se održava konferencija?

 

Konferencija se održava 24.03., od 10-18h na Fakultetu ekonomije i turizma “Dr. Mijo Mirković” u Puli. Nakon konferencije nastavljamo druženje na neformalnom dijelu, u sklopu kojeg će se održati panel s poduzetnicima, potom slijedi networking, a kraj je previđen za neizostavni after party 🙂

Ulaznice su u prodaji do 22.03., a mogu se kupiti preko linka.

Jeste li spremni za još bolju, veću, intrigantniju i uzbudljiviju Inspire Me konferenciju?

Ako je odgovor DA, vidimo se 24.03. na FETu.

 

 

 

Dodatne informacije

Više informacija o konferenciji pratite i na društvenim mrežama:

Facebook: Inspire Me konferencija

Instagram: inspire_me_konferencija

YouTube: Inspire Me konferencija

Twitter: inspireme_konf

LinkedIn: Inspire Me konferencija

Ulaznice: Ulaznice