3 min čitanja

Nakon šest konferencija u kojima je sudjelovalo 2.300 sudionika i 155 predavača, u Rijeci se nastavlja nova sezona Inspire Me konferencije. Govornici će podijeliti svoje uspješne karijerne i poduzetničke priče, radionice održati vrhunski profesionalci, a sudionici doznati o mogućnostima za pokretanje vlastitog posla i karijere.

 

Inspire Me predstavlja jedinstvenu konferenciju u kojoj uspješni pojedinci iz različitih područja sa sudionicima dijele svoje ideje, znanja te životna i poslovna iskustva.

Koncept konferencije proizlazi iz slogana inspire, Learn, Network, pri čemu svaka od riječi ima slijedeće značenje:

Inspireposlovne i životne priče uspješnih pojedinaca (poduzetnika, menadžera, sportaša, umjetnika, znanstvenika…)
Learnpredavanje i radionice vrhunskih profesionalaca iz različitih područja
Networkdruženje i umrežavanje sa predavačima i poslodavcima

Koncept proizlazi iz uvjerenja da je svakoj osobi, neovisno o fakultetu, struci, karijeri, poslu i dr., za “uspjeh” potrebno konstantno učenje i usavršavanje, iskustvo uspješnih pojedinaca, motivacija, mentorstvo te održavanje poslovnih kontakata sa profesionalcima, poduzetnicima i poslodavcima.

Inspire Me konferencija na jednom mjestu okuplja veliki broj studenata, profesionalaca, poduzetnika, investitora i ostalih zainteresiranih koji će se kroz program upoznati s temama vezanim za osobni razvoj, karijeru, poduzetništvo, tehnologije, motivaciju i uspjeh.

 

Što nas očekuje na konferenciji u Rijeci?

Na Inspire Me u Rijeci dolaze brojni poznati govornici i predavači: Sandro Mur, osnivač najpoznatijeg startupa Bellabeat, Kristina Ercegović, serijska poduzetnica i pokretačica Business Caffea, Ivana Mišerić, voditeljica, Domagoj Ostović, vlasnik Lloyds Design Studia, Aleks Curać Šarić, komičar, Dušan Bučan, glumac, Tedi Chiavalon, svjetski poznat proizvođač maslinovog ulja, Dino Dedić, CRANE, Ivana Berišić, vlasnica portala poduzetna.com, Mihovil Španja, proslavljeni paraolimpijac, Anja Zambelli Čolak, vlasnica Zambelli design, Tanja Džido, osnivačica Shhhefice, Goran Čandrlić, suosnivač Kishe, Kristijan Rotim, Knapp studio, Filip Trezner, Izvan fokusa, Filip Jakovac…Brzo otkrivamo još brojna iznenađenja iz svijeta poduzetništva, marketinga, novinarstva, književnosti, tehnologije, znanosti…

 

 

Konferencija u Rijeci imati će čak tri sesije (govori, radionice, pokreni posao i karijeru), a okupiti će 30 govornika i predavača te 50-ak kompanija i poduzetnika.

Ovo će biti najveća konferencija do sada, pa će sudionici moći i naučiti kako programirati, doznati sve o 3D printerima, informirati se o mogućnostima za pokretanje posla, rada i studija u inozemstvu te o prilikama koje nude EU fondovi.

Osim inspirativnih govora, održati će se i brojne specijalizirane radionice iz područja poput marketinga, financija, event managementa, poduzetništva, IT, fitnessa, prehrane i dr.

U sklopu konferencije 10-ak kompanija (Nestle, Erste, Adecco, eCroatia…) će predstaviti mogućnosti zapošljavanja, a institucije mogućnosti za pokretanje posla, rada i studija u inozemstvu te prilike koje nude EU fondovi.

Sudionike očekuje i bogat dodatan sadržaj sa predstavljanjem novosti iz tehnologije, odličnim networkingom i neizostavnim partyem u klubu Bačva.

 

Radionice

U sklopu konferencije održati će se i brojne specijalizirane radionice iz područja poput marketinga, financija, event managementa, poduzetništva, IT, fitnessa, prehrane i dr.

Održat će se i dvije ekskluzivne radionice. Ricardo Čerljenko, Mateo Hrastnik i Masimo Orbanić iz Lloyds design Studia održat će zanimljivu radionicu iz programiranja “Live Coding”. U njoj će se i početnici koji se nikad nisu sreli s programiranjem, u vidu izrade web stranica i aplikacija, u timovima i uz mentorstvo predavača moći okušati u navedenom području na primjeru izrade igrice Snake (zmija). Amel Hadžipašić održat će praktičnu edukaciju iz event managementa u kojoj će sudionici moći doznati kako izgleda organizirati događaj, koji su najveći izazovi, a svi prisutni imati će priliku i osmisliti svoj vlastiti događaj.

 

Networking program

Posebnost ove konferencije u Rijeci biti će veliki networking program u kojem će sudjelovati velik broj poduzetnika. Biti će zastupljene sve djelatnosti s naglaskom na turizam, IT, marketing i financije. Sudionici će imati priliku ugovoriti sastanke, razmijeniti iskustva i dogovoriti poslovne suradnje i partnerstva. Također, moći će saznati informacije o mogućnostima financiranja pokretanja i širenja poslovanja kroz različite nacionalne i EU natječaje koje će predstaviti HBOR, Start-Up inkubator i CRANEa.

Panel predavanja

 

U sklopu konferencije održat će se dva panela iz poduzetništva i event managementa koji će okupiti najpoznatije stručnjake iz tih područja u Hrvatskoj.

 

Dodatni sadržaj

 

U sklopu konferencije brojne kompanije poput će predstaviti mogućnosti zapošljavanja, a institucije mogućnosti za pokretanje posla, rada i studija u inozemstvu te prilike koje nude EU fondovi.

Sudionici će se moći upoznati i s najnovijim trendovima u području tehnologije, od čega vrijedi posebno izdvojiti prezentaciju 3D printera i 360 fotografije.

 

Kada i gdje se održava konferencija?

 

Konferencija se održava 20.04., od 10-18h na Ekonomskom fakultetu u Rijeci. Nakon konferencije nastavljamo druženje na neformalnom dijelu, u sklopu kojeg će se održati panel s poduzetnicima, potom slijedi networking, a kraj je previđen za neizostavni after party 🙂

Ulaznice su u prodaji do 17.04., a mogu se kupiti preko linka. Uključuju catering na lunch breaku, kavu na coffee breaku i piće dobrodošlice na afteru u Bačvi.

Jeste li spremni za još bolju, veću, intrigantniju i uzbudljiviju Inspire Me konferenciju?

Ako je odgovor DA, vidimo se 20.04. na Ekonomskom fakultetu.

 

 

 

Dodatne informacije

Više informacija o konferenciji pratite i na društvenim mrežama:

Facebook: Inspire Me konferencija

Instagram: inspiremehr

YouTube: Inspire Me konferencija

Twitter: inspiremehr

LinkedIn: Inspire Me konferencija

Ulaznice: Ulaznice

Program: Program