0 min čitanja

Iako pomalo bizarna, Cameo platforma postaje sve popularnija. Ona omogućuje komunikaciju sa slavnim osobama pomoću narudžbe personaliziranog videa.

Tako rođendanske čestitke, čestitke povodom diplome ili braka, pa čak i izrazi sućuti evoluiraju u nekom čudnom pravcu. Cameo je osnovan u ožujku prošle godine, a trenutno zapošljava 14 ljudi koji se brinu o procesuiranju oko 400 zahtjeva dnevno.

I Fat Jewish je na Cameu:

 

Klasične čestitke su se istrošile

Zato naručite personaliziranu video poruku, a za vas će ju snimiti sportaši, glumci, komičari, pjevači i drugi influenceri. Ipak, ova interakcija nije besplatna. Celebrity koji nude svoje usluge ujedno određuju i njihovu cijenu koja varira od 1 do čak 1.000 dolara po videu. Među najskupljim čestitkama nalazi se ona Kama Chancellora, popularnog igrača američkog nogometa koji se drži upravo ove gornje granice i naplaćuje čak 1.000 dolara za svoj video uradak u trajanju od minute.

Evo kako Cameo funkcionira

Posjetite Cameo web stranicu i između oko 1.500 registriranih talenata potražite svog favorita. Nakon što ga odaberete i bukirate, u 250 znakova objašnjavate svoj zahtjev. Nakon prihvaćanja zahtjeva, talent u roku od sedam dana isporučuje video koji onda možete otkupiti i koristiti kako vam je drago.

Pogledajte čestitku Dennisa Rodmana povodom 20. godišnjice braka: