1 min čitanja

Johnny Deppov triller City of lies otkazan je samo mjesec dana od najavljene premijere. Distributer Global road potvrdio je za Entertainment weekly da je premijera, zakazana na 22. godišnjicu oružanog sukoba od čijih je posljedica preminuo reper 2pac Shakur, otkazana i da novi datum premijere nije u razmatranju.

Film prati kontroverzno ubojstvo repera Notorious B.I.G.-a nakon uplitanja u sukob bandi Istočne i Zapadne obale. Glavnu glumačku postavu čine Forest Withaker i Johnny Depp. Withaker glumi novinara koji istražuje ubojstva, a udružuje se s detektivom koji preuzima slučaj, u ulozi Deppa.

Za film je objavljen i trailer:

 

Produkcija filma tijekom snimanja više je puta naišla na probleme, od promjene imena filma do sukoba filmske ekipe. Posljednji se dogodio prije mjesec dana, kad je član ekipe tužio produkciju zbog Deppa. U tužbi stoji da je verbalni sukob kulminirao fizičkim napadom Deppa. Postavlja se pitanje da li je film otkazan zbog toga?

Ova vijest je samo šlag na torti za Deppa, kojemu u zadnje vrijeme baš i ne ide. Nakon ružnog razvoda s bivšom ženom u 2016. godini, kada je optužen za nasilje u obitelji, uslijedile su još dvije tužbe njegovih bivših tjelohranitelja. Ubrzo nakon toga našao se u istrazi o poreznoj utaji u visini od 25 milijuna dolara.

Ipak, ova godina još ima prilike da popravi stvari novim blockbusterom. Naime, u studenom 2016. najavljena je premijera Deppovog filma Fantastične zvijeri: Zločini Grindelwalda.