1 min čitanja

Želite li brzo, besplatno i na jednom mjestu doznati sve o potrebnim poslovnim vještinama za uspješno poduzetništvo, Start-Up akademija je edukacija koju ne smijete propustiti. Osim znanja i vještina koje ćete steći u edukacijama i radionicama, možete sudjelovati i u prezentaciji vlastitih poslovnih ideja. Ona ideja koju stručni žiri ocijeni najboljom bit će nagrađena novčanom nagradom u iznosu od 5.000,00kn, računalom i besplatnim paketom medijskog praćenja kako biste lakše pokrenuli svoj biznis ili ga unaprijedili.

Ako imate vlastiti biznis, ili ga tek trebate pokrenuti, morate biti svjesni da stvari lako mogu poći po zlu. Iako uložite sav svoj trud, rad i ljubav, poduzetništvo sa sobom nosi mnoge rizike. Znanje, informacije i kontakti mogu vam pomoći da te rizike umanjite ili uspješno izbjegnete. Znanje, informacije i kontakti upravo su ono što dobivate kroz trodnevnu edukaciju Start-Up akademija.

Start-Up akademija – vodič za uspješnog poduzetnika

Kako procijeniti uspješnost poslovnog modela? Kako privući kupce i klijente? Kako dogovoriti više poslova i prodati više proizvoda i usluga? Kako izgraditi brand?

Trodnevni edukativni program vodi vas od početka do kraja poduzetničkog pothvata ili projekta. Osnovna pretpostavka uspješnog biznisa jest poslovni plan, koji ćete savladati kroz edukaciju i interaktivnu radionicu na primjeru pojednostavljenog modela Business Canvas. Naučit ćete i kako možete iskoristiti besplatne ili skoro besplatne online i offline alate kako bi postigli veću vidljivost prema svojim potencijalnim klijentima. Kako je prodaja bitna u svakom biznisu, i to je jedna od tema koje ova edukacija neće preskočiti.

Digitalizacija poslovanja nameće web stranicu poduzeća kao imperativ. Stoga ćete na edukaciji doznati kako možete napraviti svoju i prilagoditi ju vlastitom poslovanju. Stečena znanja i vještine olakšat će vam ulazak u poduzetništvo i upoznati vas s važnim temama za uspješno vođenje biznisa. Nije za zanemariti niti prilika za individualno savjetovanje s predavačima. Nju ćete moći iskoristiti nakon svakog predavanja kako biste mogli zatražiti konkretan savjet i stručno mišljenje za vlastiti problem ili specifičnost poslovanja s kojom se suočavate.

Projekt Start-Up akademija provodi Start-Up udruga u partnerstvu s IDA-om, Zagrebačkom Bankom, TV Novom te gradovima Buzet, Umag, Pula, Poreč, Rovinj, Labin i općinama Svetvinčenat i Medulin.

Ako želite dobiti vjetar u leđa za svoj poduzetnički pothvat, pročitajte na službenim stranicama projekta što i kada vas očekuje na Start-Up akademiji. Prijaviti se možete ovdje.