1 min čitanja

Za kraj ljeta sprema se prava poslastica u Labinu i Rapcu. Rezerviraj datume 28. i 29. rujna za najbolju digitalnu konferenciju do sada. DIGITAL LAB.in po prvi put u Hrvatsku dovodi Dogstudio i Build in Amsterdam! 

Digital lab.in

Međunarodni stručnjaci iz digitala stižu u Labin

Dogstudio iz Belgije, koji iza sebe ima više od 40 svjetski relevantnih nagrada u području web designa, dolaze po prvi puta u Hrvatsku i to upravo na DigitalLab-in! Premijeru će kod nas imati i nizozemski Build in Amsterdam, ekipa koja je dvije godine za redom proglašavana najboljom svjetskom agencijom za područje e-commercea na čuvenim Awwwards-ima. Dolazi nam i Vitaly Friedman, jedan od top međunarodnih stručnjaka za UX dizajn, suosnivač i glavni urednik Smashing Magazine-a te redoviti predavač na najvećim svjetskim digitalnim konferencijama poput The Next Web, SmartWeb Conf i sl.

Na DigitalLab-in dolaze najbolji stručnjaci s domaće scene

Uz međunarodne digitalne stručnjake, na konferenciji gostuju predavači iz vodećih domaćih developerskih tvrtki. Iz Degordiana dolazi art direktor Mario Šestak, Infinum-ov predstavnik je voditelj design team-a Emanuel Miličević, a FIVE šalje svog Product Managera Krešimira Mudrovčića, dok osječki Prototyp predstavlja CTO i suosnivač Vlatko Vlahek.

Nakon službenog dijela konferencije slijedi party na plaži

U sklopu DigitalLab-in konferencije najavljujemo cjelodnevni program predavanja i dvije cjelodnevne tematske radionice, a za sve sudionike osigurane su brojne prilike za druženje s predavačima i gostima konferencije, poput buffet ručka, nekoliko coffee breakova te završnog party-a u jednom od najljepših i najsuvremenijih beach barova na Jadranu – Beat Beach baru u Rapcu.

DIG IT ALL! IN LABIN!

Pronađi više informacija na službenoj web stranici konferencije: https://digitalab.in, a svoju kartu osiguraj na vrijeme preko linka.