2 min čitanja

Start-Up udruga objavila je natječaj za prijem novih članova povodom otvaranja podružnica, a traže se voditelji i članovi organizacijskog tima za sljedeće gradove: Rijeka, Zagreb, Osijek, Varaždin, Zadar, Koprivnica i Split.

Start-Up udruga osnovana je 2010. godine s ciljem poticanja poduzetništva, zapošljavanja i samozapošljavanja mladih. Od osnivanja udruge realizirano je 11 projekata u kojima je sudjelovalo preko 3.000 studenata i mladih u ukupno 6 gradova u Hrvatskoj. Kako se projekti kontinuirano provode u Rijeci, Zagrebu, Osijeku, Varaždinu, Zadru, Koprivnici i Splitu, udruga će otvoriti podružnice u tim gradovima.

Neki od partnera na projektima udruge jesu Adris Grupa, Zagrebačka banka, Erste, OTP, LIDL, Uniline, Infobip, Maistra, Valamar, Samarcanda, Jadransko osiguranje, Grawe, KPMG, Degordian, Infinum, Holcim, Rockwool, Heidelberg Cement Group, Collegium, Adacta, Inchoo, Mediatoolkit…

Najpoznatiji projekti koje udruga provodi jesu Career Booster, Regional Case Study, Inspire Me konferencija, Start Me Up, Generacija Y

Udruga ima 65 članova i 50-ak volontera, od kojih su većina studenti fakulteta u Zagrebu, Rijeci, Puli, Osijeku, Splitu, Zadru, Varaždinu, Dubrovniku, Koprivnici, Opatiji i drugim gradovima.

Jedan od važnijih ciljeva udruge je povezivanje istaknutih i ambicioznih mladih pojedinaca s uspješnim poslodavcima. Sudjelujući u projektima npr. Regional Case Study, Istrian Tourism Competition, Career Booster, Start Me Up, kao i volontirajući u udruzi, velik broj mladih zaposlen je u uspješne kompanije.

Inspire Me tim

 

Traže se voditelji podružnica i članovi organizacijskog tima

Za članstvo u udruzi prijaviti se mogu studenti viših godina studija (druga, treća, četvrta i peta godina preddiplomskog i diplomskog studija) različitih usmjerenja poput ekonomije, informatike, tehničkih i humanističkih studija s prosjekom ocjena iznad 3.0, a koji studiraju na bilo kojoj visokoj školi, Veleučilištu ili Sveučilištu u Hrvatskoj ili inozemstvu. Osim studenata, prijaviti se mogu i mlade osobe do 30 godina s VSS ili VŠS. Voditelji podružnica i članovi organizacijskog tima biti će zaduženi za koordinaciju volontera, praćenje i vođenje administracije i komunikaciju s partnerima na lokalnom području uz mentorstvo iskusnih članova udruge.

Udruga ima 7 timova: Projekti, Financije, Marketing, IT, Dizajn, Multimedija, PR kojima se kandidati mogu priključiti ovisno o tome koje područje ih zanima. Novi članovi imat će priliku sudjelovati u organizaciji postojećih projekata, ali i realizirati svoje ideje putem novih. Moći će također pohađati edukacije za članove udruge poput pripreme EU projekata, edukacija iz WordPress-a, Google AdWords i brojne druge. Osim što je iskustvo volontiranja vrlo vrijedno kod budućeg traženja zaposlenja, volonteri često ističu da je prava vrijednost volontiranja sklapanje novih prijateljstava i brojnih poznanstava s vršnjacima istih interesa. Ovdje pogledaj kako izgleda druženje Start-Upovaca na jednom od brojnih team buildinga.

Prijave do 30. travnja

Zainteresirani kandidati pozivaju se da pošalju svoje životopise na e-mail adresu start.up.udruga@gmail.com s naznakom “Prijava za podružnice” najkasnije do 30. travnja 2018. godine. Nakon isteka roka prijava, kandidati će biti pozvani na intervju s predstavnicima udruge, a sa svima koji ne budu u mogućnosti prisustvovati razgovor će se obaviti preko skype-a.

Više informacija pronađi ovdje.