1 min čitanja

Bliži se okupljanje poduzetnika i onih koji to žele postati! Na prvom Bizzy Partyiju, 22. ožujka, u Shipyardu sudjelovati će brojni marketingaši i mediji.

Jedan je to od rijetkih networking događaja u Istri, u kojem poslovnjaci imaju priliku da upoznaju kolege iz svoje, ali i drugih industrija.

Okupljanje poduzetnika i onih koji to žele postati

Sudionici će imati priliku ugovoriti sastanke, razmijeniti iskustva i dogovoriti poslovne suradnje i partnerstva.

Koncept networkinga biti će u speed dating formi, u kojoj će se sudionici jedni drugima predstavljati sebe i svoje interese tokom jedne minute.

Poslije networkinga sudionici će moći uživati u zalogajima našeg masterchefa Deniza Zembe te vrhunskim vinima naše poznate vinarije San Mauro iz istarskog Momjana.

Fokus na komunikacijama, turizmu i novim tehnologijama 

Sudionici networkinga biti će iz različitih djelatnosti. Fokus prvog Bizzy Partyija biti će na  komunikacijama, pa će tako sudjelovati profesionalci i poduzetnici iz područja marketinga, PR i medija.

Sudionici networkinga 

Neki od sudionika networkinga biti će Robert Frank (Glas Istre), Ivor Balen (Glas Istre), Denis Mikolić (Tv Nova), Marko Percan (HRT), Sergej Sinković (San Mauro), Deniz Zembo (Hotel Amfiteatar), Elvis Cerin (eIstra.info), Elvis Uravić (Labinska komuna), Anita Šimek (Istra Buzz), Amel Hadžipašić (InspireMe.hr), Ivan Sapundžić (360 Agency), Nenad Karleuša (A5 agencija), Ivana Vinko (360 Agency), Adisa Kljajić (Ad Stamina), Tatjana Kaštelan (HRT Radio Pula), Claudia Pučić (Vortice), Diego Martinčić, freelancer, Vilijam Mendiković (Empire real estate)…

Za koga je namijenjen

Networking je namijenjen za poduzetnike i one koji to žele postati, zaposlenike, voditelje marketinga i prodajeurednike i novinare, business developere, studentefreelancere te sve one koji se žele povezati s ljudima sličnih interesa i sklopiti poslovne suradnje.

Panel Moć medija

Osim networkinga, na prvom Bizzy Partyiju održat će se i panel u kojem će gostovati vlasnici, urednici i novinari u medijima.

U panelu “Moć medija“ gosti su: Robert Frank, glavni urednik Glasa Istre, Denis Mikolić, urednik TV Nove i Elvis Uravić, portal Labinska komuna. Voditelj panela je poznato lice s malih ekrana Marko Percan.

Biti će riječ o novim trendovima, načinima promocije u medijima, novim medijskim formatima poput podcasta, promociji proizvoda i evenata putem medija…

Način prijave

Sudjelovanje na Bizzy Partyiju je besplatno uz obveznu prijavu putem prijavnog obrasca na linku.

Prijaviti se možete najkasnije do 11. ožujka. Zbog velikog interesa, a ograničenih kapaciteta preporuka je da to učinite što ranije.