2 min čitanja

Ako tražite kemijsku čistionicu, dobrog zubara, fotokopirnicu ili dućan s bijelom tehnikom, prvo što ćete napraviti jest konzultirati se Google-om. Što je u blizini, koliko košta, koje je radno vrijeme? Da li uopće to što je Google izbacio još uvijek postoji? Logična provjera – društvene mreže, kada je zadnji put objavljen post? Ako prvi put naručujete od nekog poduzeća neki skuplji proizvod ili uslugu, vjerojatno ćete dodatno provjeriti i kako su njime zadovoljni drugi korisnici, potražiti komentare i preporuke, a možda i pretražiti teme na forumu.

A što je s vašim biznisom? Jeste li vi prisutni online?

Ako niste, činite veliku pogrešku. Sve gore navedeno samo je djelić online marketinga, kojim vjerovali ili ne, možete vrlo uspješno potencijalnog kupca pretvoriti u kupca.

kupovina_internet_marketing_online_webshop
Photo: Freepik

Doći do klijenata oduvijek je bio izazov, ali dobra je vijest što Internet nudi brojne mogućnosti kako lakše postići da vaši potencijalni klijenti dobiju informaciju o tome da postojite, što nudite i zašto je upravo vaš proizvod ili usluga rješenje njihovom problemu. Iskoristite mogućnosti oglašavanja putem Interneta koje vam uz vrlo niska ulaganja može donijeti visoke prihode.

Bez obzira na to da li poslujete lokalno ili globalno i kojom djelatnošću se bavite, imperativ za svaki biznis je marketinške aktivnosti plasirati online.

Kako to možete učiniti, doznajte na Start-up akademiji u Umagu, gdje će nas predavač Saša Petković kroz praktičnu edukaciju „Nužnost oglašavanja (s naglaskom na Internet)“ naučiti zašto i kako se oglašavati, kako targetirati potencijalne kupce i u konačnici kako povećati prihode ciljanim online marketingom.

KG Media na Start-Up akademiji u Umagu

Saša Petković je marketinški ekspert s trinaestogodišnjim iskustvom u radu u marketinškoj agenciji KG Media, jednoj od vodećih agencija u regiji u segmentu Online marketinga. To potvrđuje i dugogodišnje članstvo u Googleovim Premier Partner i Google Analytics Certified Partner programima. U čak četiri ureda u dvije zemlje, tim stručnjaka KG Medije uspješno pokriva sve usluge iz domene online marketinga. Nativno oglašavanje, video oglašavanje, oglašavanje na društvenim mrežama i tražilicama, sadržajni marketing i e-mail marketing samo su neke od tema koje će nam Saša približiti u Umagu.

Sasa_Petković
Saša Petković, marketing ekspert
Photo: KG Media

Saša je u svojem poslu najviše usmjeren konzaltingu vezano uz poboljšanje kvalitete i dosezanja ciljeva web stranica KG Medijinih klijenata. Svoje znanje o marketingu, ali i strast prema njemu rado dijeli kao predavač i prezentator na manifestacijama. Saša je vrlo aktivan i izvan svojeg radnog mjesta: predani je glazbenik i strastveni bubnjar te je lakše nabrojati bendove s područja Pule u kojima nije svirao, nego one u kojima je. Osim toga, on je i mali poduzetnik koji u svom OPG-u Rakovac proizvodi ekstra djevičansko maslinovo ulje Bilini, čija je kvaliteta visoko ocijenjena na domaćim i svjetskim smotrama maslinovog ulja.

Prijavite se za sudjelovanje

Pridružite nam se na Start-up akademiji u Umagu na ovoj korisnoj i praktičnoj edukaciji iz online marketinga. Start-up akademija program je edukacije prilagođen osobama koje žele biti poduzetnici i poduzetnicima početnicima. Cilj edukacije je polaznike upoznati s osnovama poduzetništva i omogućiti im znanja i vještine koje će im koristiti za lakše pokretanje posla ili nastavak uspješnog poslovanja. Bez obzira na to da li se već bavite poduzetništvom, ili tek trebate realizirati svoju ideju, na Start-Up akademiji pronađite ono što vam je potrebno: poduzetnička znanja, sve pogodnosti koje vam se nude, razmjenu iskustva i ideja i mogućnost sklapanja novih poslovnih suradnji. Start-up akademija u Umagu održat će se od 16.-18. siječnja. Isti tjedan održat će se i akademija u Labinu, od 15.-17. siječnja. Prijaviti se za sudjelovanje možete putem linka u nastavku: https://goo.gl/forms/gFiky1XwcMCYl7ko1.

Po prikupljenim prijavama za pojedini grad detalje o lokaciji, terminima i programu očekujte na e-mailu.