1 min čitanja

Start-Up udruga objavila je natječaj za prijem jednog izvršitelja na stručno osposobljavljanje za rad na radnom mjestu suradnik/ica za izradu projekata.

Start-Up udruga osnovana je 2010. godine s ciljem poticanja poduzetništva, zapošljavanja i samozapošljavanja mladih. Od osnivanja udruge realizirano je 12 projekata u kojima je sudjelovalo preko 3.000 studenata i mladih u ukupno 6 gradova u Hrvatskoj.

Neki od partnera na projektima udruge jesu Adris Grupa, Zagrebačka banka, Erste, OTP, LIDL, Uniline, Infobip, Maistra, Valamar, Samarcanda, Jadransko osiguranje, Grawe, KPMG, Degordian, Infinum, Holcim, Rockwool, Heidelberg Cement Group, Collegium, Adacta, Inchoo, Mediatoolkit…

Najpoznatiji projekti koje udruga provodi jesu Inspire Me konferencija, Career Booster, Regional Case Study, Start Me Up, Generacija Y

Udruga ima 65 članova i 50-ak volontera, od kojih su većina studenti fakulteta u Zagrebu, Rijeci, Puli, Osijeku, Splitu, Zadru, Varaždinu, Dubrovniku, Koprivnici, Opatiji i drugim gradovima.

Jedan od važnijih ciljeva udruge je povezivanje istaknutih i ambicioznih mladih pojedinaca s uspješnim poslodavcima. Sudjelujući u projektima npr. Regional Case Study, Istrian Tourism Competition, Career Booster, Start Me Up, kao i volontirajući u udruzi, velik broj mladih zaposlen je u uspješne kompanije.

Kakva su iskustva članova udruge?

Miško Macolić Tomičić član je udruge od 2015. godine. Njegova područja su IT i SEO, u kojima radi na različitim projektima udruge. Član je tima Inspire Me konferencije.

Inspire Me tim

Osnovao je onlinu platformu Essence of Croatia koja nudi informacije o najljepšim mjestima u Hrvatskoj, a prošle godine pokrenuo je digitalnu marketinšku agenciju Markething.

Evo što kaže o iskustvu rada u udruzi:

 “Iskustvo stečeno na raznim projektima udruge omogućilo mi je osobni razvitak te mnoge poslovne prilike.”

Natječaj za radno mjesto

Radno mjesto idealno je za osobe koje vole kreativno i dinamično radno okruženje, vole putovati i raditi s mladima.

Start-Up udruga

Radno mjesto obuhvaća slijedeća zaduženja: sudjelovanje u provedbi projekata udruge, pisanje projekata za EU i nacionalne natječaje, koordinacija volontera, promocija projekata (vođenje web stranice i društvenih mreža, pisanje i slanje medijskih priopćenja), financijsko praćenje projekata, sudjelovanje na konferencijama.

Mjesto rada je Pula, a tražena razina obrazovanja VSS. Kako se radi o stručnom osposobljavanju za rad bez zasnivanja radnog odnosa, u obzir dolaze kandidati s manje od 12 mjeseci radnog iskustva u zvanju za koje su se obrazovali.

Kandidati trebaju biti zainteresirani za rad sa srednjoškolcima, studentima i mladim nezaposlenim osobama i samostalan rad.

Kako se prijaviti?

Molbu i životopis uz obveznu naznaku „Prijava za radno mjesto suradnik/ica za izradu projekata“ potrebno je najkasnije do (uključujući) 26.08.2018. poslati na start.up.udruga@gmail.com