1 min čitanja

Dvodnevna digitalna konferencija Digital Lab.in održava se u slikovitom Labinu i prekrasnom Rapcu, a po prvi put u Hrvatsku dovodi stručnjake iz Dogstudia Build in Amsterdama. Ne propustite priliku za razmjenu iskustava s brojnim stručnjacima međunarodne i domaće digital scene.

Donosimo detaljan program konferencije:

Prvi dan konferencije rezerviran je za specijalizirane radionice.

U gradskoj knjižnici grada Labina polaznici će imati priliku odabrati između dva seta radionica, a odluka neće biti lagana.

Prvu radionicu održat će Vitaly Friedman, suosnivač i glavni urednik Smashing Magazine-a pod nazivom „New Adventures in Responsive Web Design“. U sedmosatnoj radionici Friedman otkriva kako upotrijebiti tehnologiju na raspolaganju za dizajn brzih i fleksibilnih responzivnih web stranica.

Paralelno će se na drugom stageu održati dvije radionice u režiji domaćih stručnjaka. U radionici „Why ReactNative is the future of building mobile apps“ u aranžmanu Lloyds design studija polaznici će se upoznati s izradom mobilne aplikacije. Prototyp.digital održat će radionicu „Advanced Typesetting on the web“ u kojoj će se sudionici upoznati s primjenom naprednih tipografskih tehnika i sustava.

Digital-lab.in-program
Photo: Lloyds Design
Drugi dan konferencije rezerviran je za razmjenu dobre prakse i kvalitetan networking.

Program započinje u 9:30h, a redom će na stageu okupiti predavače: Domagoj Ostović (Lloyd design), Tim Weers (Build in Amsterdam), Henry Daubrez (DogStudio), Vitaly Friedman (Smashing magazine), Krešimir Mudrovčić (FIVE), Emanuel Miličević (Infinum), Mario Šestak (Degordian), Vlatko Vlahek (Prototyp), Jan Varljen i Ivan Lučin (Productive).

Nakon konferencijskog programa u večernjim satima slijedi panel diskusija s CEO-ima next generation tvrtki i nezaobilazan after party na jednom od najljepših beach barova na istarskoj obali: Beat Beach Rabac.

Svoju ulaznicu nabavi ovdje.