1 min čitanja

U prvom danu kampanje MAKERphone je ostvario prvi cilj i prešao prag financiranja od 15.000 dolara, odnosno 100.000 kuna.

U samo 7 sati otkako je kampanja pokrenuta, backeri su reagirali financiranjem MAKERphone. Dakle, u ožujku iduće godine, svjetlo dana ugledat će prvi uradi-sam mobitel s hrvatskim potpisom.

Izvor: CircuitMess

Tako mladi poduzetnik i inovator Albert Gajšak niže nove poslovne uspjehe. Prva uspješna Kickstarter kampanja lansirana je za MAKERbuino, uradi-sam igraću konzolu, koja je prikupila ukupno 100.000 dolara. MAKERphone je već financiran s 50.000 dolara, a do završetka kampanje preostao je još 41 dan.

Upitali smo Alberta što kaže na ovakav uspjeh, da li ga je očekivao i kakve su prognoze?

“Kampanja je rasturila. Nismo očekivali ovakav odaziv. Ovo je proizvod koji je duplo skuplji od MAKERbuina. Nismo znali hoće li ljudi izdvojiti toliko novca za ovaj uređaj i hoće li prepoznati u njemu vrijednost. Kada smo dosegli 30 tisuća dolara u 24 sata, shvatili smo da ovo ima vrlo velik potencijal. O nama je već pisao Forbes, Mashable i ostali veliki mediji i vjerujemo da možemo prešišati prošlu kampanju za MAKERbuino koja je došla do 100 tisuća dolara.”

Albert Gajšak

Podsjećamo da još 41 dan možete podržati MAKERphone ulogom, ali i dijeljenjem informacije o kampanji. Jer, kako Albert kaže: „Sharing is caring“!

Isto tako, podsjećamo da Albert dolazi 16.11. na Inspire Me konferenciju. Dođite i iskoristite priliku da saznate kako je to voditi startup u Hrvatskoj.