0 min čitanja

Women in Adria, mreža poduzetnica i poslovnih žena i ove godine nagrađuje najbolje hrvatske poduzetnice. Projekt se provodi već nekoliko godina, a svrha je promidžba vrijednosti ženskog poduzetništva za hrvatsko gospodarstvo i društvo.

Nagrade se dijele za četiri kategorije:

  1. Inspirativna poduzetnica godine

Ova kategorija namijenjena je poduzetnicama koje posluju najmanje pet godina i zapošljavaju minimalno pet djelatnika uz konstantan rast poslovanja.

  1. Perspektivna poduzetnica godine

Ova kategorija namijenjena je damama u poduzetništvu koje zapošljavaju minimalno pet djelatnika i uspješno opstaju na tržištu.

  1. Mikro poduzetnica godine

Ova kategorija namijenjena je poduzetnicama koje uspješno posluju, a zapošljavaju maksimalno 5 djelatnika.

  1. Start-up poduzetnica godine

Ova kategorija namijenjena je ženama u poduzetništvu koje su pokrenule svoj pothvat u periodu od maksimalno pet godina, a pripremaju ga za sljedeću fazu rasta i razvoja.

Prijave su otvorene do 10. listopada, stoga je krajnje vrijeme da prijavite ženu poduzetnicu za koju smatrate da treba dobiti priznanje za svoj doprinos gospodarstvu. Ako ste žena, a neugodno vam je prijaviti se, razmislite o tome kako je priznanje vama ujedno i priznanje vašim zaposlenicima, poslovnim partnerima i svima onima koji su vam poklonili povjerenje i podršku.