1 min čitanja

 

U sklopu ovogodišnjih Dana hrvatskog turizma koji su se održali na Hvaru, Hrvatska Gospodarska Komora provela je 22. po redu akciju Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku, u sklopu koje je dodijelila priznanja najboljim gospodarskim subjektima u turističkom sektoru. Prilikom ocjenjivanja gledaju se financijski i fizički pokazatelji subjekata, ali i kvaliteta usluga.

I ove godine ocjenjivanje se provelo u devet kategorija, a među najboljima našao se i svijetli primjer turističke ponude iz središnje Istre: Istra-Adventure, turistička agencija koja je osvojila drugo mjesto u kategoriji male DMK agencije.

Dani_hrvatskog_turizma_Istra_Adventure_nagrada
Izvor: Istra-Adventure

Upitali smo Mladena Draguzeta, direktora agencije Istra-Adventure da nam kaže kako se osjeća povodom ovog priznanja.

Nagrada nam znači puno! To je dokaz za HTZ i HGK ipak cijene i primjećuju naš trud, zalaganje i naše originalne programe. To nam daje novu snagu i poticaj da svake godine budemo sve bolji, originalniji i drugačiji od drugih upravo kako bismo svojim klijentima pružili nezaboravne doživljaje i upoznavanje Istre na jedan drugačiji i atraktivan način. Naši programi su vrlo atraktivni i većina gostiju koji jednom dođu kod nas, često nam se vraćaju godinama na nove programe i po preporuci šalju nam svoje prijatelje i poznanike.

Hoćete li se sada opustiti i malo odmoriti, je li sezona gotova?

Sezona nam još traje. Ipak, vođeni poslovnom politikom da moramo uvijek imati nešto novo i atraktivno u programu, već sada punom parom radimo na novim programima i novoj opremi za iduću godinu. Iako su nam svi quadovi 2018. godište, u prosincu ih prodajemo i kupujemo nove tako da sljedeću sezonu dočekamo s novom opremom. Pripremamo i jednu novost za iduću sezonu: kupili smo JET SKI-jeve i razrađujemo programe za njih. Tako da ćemo od iduće godine našu bogatu ponudu obogatiti za još jednu aktivnost i  jedini na ovom području gostima ponuditi JET SKI Safari. Znači, ne govorimo o najmu JET SKI-ja nego o vođenim turama s JET SKI u trajanju od 1, 2, 3 i više sati. Tako će gosti doživjeti istočnu obalu Istre na jedan nov i poseban način i vidjeti sve njene prirodne ljepote koje se na drugi način ne mogu doživjeti.

Iako je ovo sada opet nova i velika investicija smatramo da će to znatno utjecati na atraktivnost naših programa i povećanje broja gostiju. Svake godine bilježimo porast gostiju, a uz nove investicije, nadamo se da će iduća godina premašiti ovu koja je bila vrlo uspješna.

 

Kao što vidimo, u turizmu nema stajanja. Mladen je ovjekovječio nagradu fotografijom, zahvalio se gostima koji su pravo mjerilo njihove uspješnosti. Već sutradan je nastavio s radom jer ako želiš nizati uspjehe, nema predaha niti izvan sezone.