1 min čitanja

Na najvećoj Inspire Me konferenciji do sada, koja se održava u zagrebačkoj City Plazi 16. studenog održat će se specijalni networking program za one koji traže posao i poslodavce: Speed dating powered by CareerCentar.

Speed dating program konferencije namijenjen je sudionicima konferencije koji traže priliku za studentskim poslom, praksom, pripravništvom ili zaposlenjem, a sudjelovati mogu svi sudionici konferencije sa studentskom, regularnom i VIP ulaznicom. Na speed datingu moći ćeš iskoristiti priliku za razgovor s najpoželjnijim poslodavcima iz različitih industrija i preskočiti redovni postupak objave natječanja, znojenja oko zamolbe, čekanja povratne informacije i na koncu nekoliko krugova testiranja kako bi dobili priliku za intervju.

Za mali sneak peak, navodimo nekoliko poslodavaca kojima ćeš se moći predstaviti na Inspire Me konferenciji: Samsung, Poslovna Inteligencija, KPMG, Pevec, Uniline i Grawe.

Kako ti možeš sudjelovati u speed datingu?

Prijaviti se za sudjelovanje možeš već danas, tako da pošalješ svoj CV na e-mail inspire.me.conference@gmail.com s naslovom “prijava za speed dating”. Popis poslodavaca poslat ćemo ti po isteku roka za prijave, a ti ćeš odabrati one koje želiš upoznati. Kako bi speed dating bio što produktivniji i učinkovitiji, poslat ćemo ti i profesionalne upute kako se što bolje prezentirati poslodavcu u ograničenom vremenu. Speed dating powered by CareerCentar održat će se na konferenciji, u networking sesiji. Tamo ćeš dobiti svojih 5 minuta za osvojiti poslodavca svojih snova, a moći ćeš iskoristiti i neformalnu atmosferu konferencije za nekoliko dodatnih minuta da ostaviš dojam. Prijave  za kandidate otvorene su do 14. studenog.

Inspire_Me_konferencija_Speed_dating_CareerCentar_zapošljavanje

CareerCentar – profesionalni partner za razvoj vaše karijere

CareerCentar je napredna digitalna platforma za efikasno provođenje procesa zapošljavanja, namijenjena tvrtkama svih veličina. CareerCentar pomaže tvrtkama prilagoditi proces zapošljavanja digitalnom dobu.

S druge strane, CareerCentar korisnicima omogućuje sadržaj bitan za donošenje odluka pri odabiru obrazovanja, karijere i profesionalnog razvoja. Pronaći tvrtku i posao po mjeri vlastitih interesa i ambicija te aktivno upravljati svojom karijerom možete upravo na CareerCentru!

Pogledaj što te sve očekuje na konferenciji: https://bit.ly/2T2WYf0 i osiguraj svoju ulaznicu na vrijeme: https://goo.gl/2CkSgk.