0 min čitanja

Sigurno ste se više puta našli u situaciji da ne znate što obući, a već kasnite. Iako ormar „kipi“ od odjeće, nemoguće je složiti smislenu kombinaciju. U pomoć stiže aplikacija koja skenira vaš ormar i pomaže vam složiti kombinaciju koju tražite.

Na tržištu već postoje aplikacije koje to čine, pa se pitate po čemu je ova posebna? Dosadašnje aplikacije nude mogućnost fotografiranja odjeće koju zatim spremate u svoj virtualan ormar, tako da samo postavljanje podataka može trajati satima. Ova aplikacija povezuje se s vašom poštom i automatski unosi odjeću kupljenu online. Ono što ste kupili u dućanu, možete sami ručno dodati unosom fotografije. Također, aplikacija pomoću lokacije predlaže odjevnu kombinaciju prema vremenskoj prognozi, što vas može spasiti od neugodnih iznenađenja i prehlade zbog mokrih nogu.

Osim što vam pomaže složiti kombinacije predlažući vam svoje, pomaže vam i prisjetiti se stvari koje imate, a na koje ste zaboravili, kao i one koje vam nedostaju. Impulzivnoj kupnji reći ćete zbogom jer vam aplikacija nudi stvaranje liste želja odjevnih predmeta koje nemate, a koji se dobro kombiniraju s odjećom koju već imate.