0 min čitanja

Ako nisi jedan od sretnih lonaca koji je pronašao svoj poklopac, to ne znači da si nesretnik. Postoji mnoštvo načina na koje možeš slaviti ljubav na Valentinovo iako si single.

Priušti si vrijeme za sebe

Izjavi si ljubav hedonističkim tretmanom tijela i uma. Započni opuštajućom kupkom, nastavi pilingom, maskom i hranjivim kremama za cijelo tijelo. Nakon što ulickaš svoje tijelo, pusti si film najdražeg žanra i priušti si nekoliko sati nesmetanog uživanja.

Isplaniraj izlazak

Sigurno je netko od tvojih prijatelja također single. Tko je rekao da je Valentinovo rezervirano samo za zaljubljene?! U kvalitetnom društvu isplaniraj izlet, pogledaj neki novi film u kinu ili odi na palačinke i trač-partiju s dragom osobom.

Pokloni si nešto lijepo

Tko kaže da su pokloni rezervirani za druge? Pokloni sam sebi spa tretman, komad odjeće koji si priželjkuješ ili buket cvijeća. Shopping popravlja raspoloženje. Osmjeh stvara bore. Bore su privlačne. Dakle, prvi korak do planova za Valentinovo u dvoje jest počastiti se nečim lijepim. 🙂

Napravi nešto dobro za druge

Na Valentinovo slavimo ljubav, a ljubav dolazi u raznim oblicima. Nema ljepšeg osjećaja od onog kad učiniš nešto dobro za drugoga. Uljepšaj si Valentinovo tako što ćeš ga provesti volontirajući i dati svoj doprinos društvu pomagajući onima kojima je pomoć najpotrebnija.